Tarih: 2010-01-16, 19:19:41 Mesaj konusu: Hangi sürümü önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 yıl aradan sonra tekrar php-nuke kurmaya karar verdim. 2 yıl önce en stabil sürüm 7.6+3.3 patch idi.
2010 tarihi itibariyle güvenlik ve eklenti uyumu açısından hangi sürümü önerirsiniz?
mesela powernukede normal nukenin tüm temaları blokları sorunsuz bi şekilde kullanılabiliyordu.
bu evolutionda da aynı şekilde nukenin tüm blok mod ve temaları kullanıyormu sorun çıkartır mı acaba yoksa evolutionun kendi tema ve modlamaları mı mevcut.
Block ve moduller %90 uyumlu uymayanlarda biraz uğraşla uyar
temaya gelince temalarda uyar ama evolutionun temadaki gelişmiş özelliklerini kullanamazsın zaten nuke evolutionun temalarını bırakıpta normal nuke teması kullanacagını sanmam
mesela powernukede normal nukenin tüm temaları blokları sorunsuz bi şekilde kullanılabiliyordu.
bu evolutionda da aynı şekilde nukenin tüm blok mod ve temaları kullanıyormu sorun çıkartır mı acaba yoksa evolutionun kendi tema ve modlamaları mı mevcut.
kısa bi bilgi alabilirmiyim ?
Aspawaya katilyorum bencede nuke evolution modullerin %90 i uyumlu zaten verilen linki inceleyin turkece destek sitesidir.
canpolat03 tema icin verilen link sadece o tema degildir icinde degisik birsuru tema var o tema sitesidir.
Ornek olarak ben mavisce temasi kullaniyorum evo icin ordaki temalarin hemen hemen hepsi uyuyor evoya. daha gorunuslu bir sistemdir bence tavsiye edilir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız