Tarih: 2010-03-11, 19:14:28 Mesaj konusu: Sevgili Arkadaşlar---Reklam Modülü Hakkında
Siteyi belli bölgelere bölüp örnek olarak 1 orta blok 2 yan blok olacak şekilde admin panelinden buralara reklam resimleri yerleştirebileceğimiz bir modulu nasıl tasarlarız.
Ben şöyle düşünüyorum bilmem mantıklı ve makul mu
Ats flash haber modulunde değişiklik yaparak upload kısmıda haberresim klasoru değil reklam klasoru gösterilerek oluşturulan bloklara reklam1 reklam2 reklam3 şeklinde değişken atayarak yüklenen resmi ilgili bloga cektirtemezmiyiz?
Senin yapmak istediğini anlamadım ama reklam modülü yazabilmek için sadece modülü oluşturmak yeterli değil
kullandığın temanın böldüğün kısımlarını yani istediğin kısımlarına yazdığın modülün gerekli fonksiyonunu yada değişkenini çağırman lazım
şöyle varsayalım
3 adet blok oluşturduk ve bloklar anadizinden reklam klasoru içinden resim çekiyor.
Upload modulu de resimleri aynı isimle bu klasore atıyor yani her yeni resim bi öncekini siliyor. bu açıdan mantıklı mıdır?
şöyle varsayalım
3 adet blok oluşturduk ve bloklar anadizinden reklam klasoru içinden resim çekiyor.
Upload modulu de resimleri aynı isimle bu klasore atıyor yani her yeni resim bi öncekini siliyor. bu açıdan mantıklı mıdır?
hepsini ayrı ayrı birer modül düşünmektense upload özelliği olan
bir modül yazabilirsin ve upload ederken dosynın bulunduğu yeri
veritabanına kaydedersin onu çektikten sonrada rastgele yada en sonuncuyu
blocklarda gösterirsin seni doğru anladıysam blocklarda gösterceksen bu konuda bir problem yok
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız