merahaba abılerım ben de sıte tasarlama ısıne baslamak ıstıyorum
alan adımın yarın parasını verıcem bır tane sebnem ferah sıtesı yapmak ıstıyorum bunu umuyorumkı phpbb nuke ile üstesinden gelebiliriz diye düsünüyorum.
sımdı oncelık abılerım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
bazı nuke sıtelerını arastırdım cok guzel ısler cıkmıs ortaya benım sımdı bır kac tane sorum olucak ıznınızle umarım fıkırlerınızı paylasırsınız benımle
1-)Phpbb Nuke Kurulumunu Az Cok Biliyorum.İlk Olarak benim İsteklerimi karsıyalacak genelde tum modullerın calıstıgı bır sıstem ve guvenlıklı bır sıstem olması ıcın hangı surum paketını kurmalıyım ?
2-)Sitem Bir fan sitesi olacak sekılde portalının ozellıklerının genıs olmasını ıstıyorum.Bir kac tane sıtede gordum haber sıstemlerı cok guzel olmus ama bız nuke kurdugumuzda bunlar kendılıgınden gelmıyor.Haber Modülü olarak nelerı onerırızsınız.?
3-)Video Stremı video klipleri Olarak Kurmak ıstıyorum son surum sıtemızde mevcuttmu acaba(Link Olarak Önceden bizim nuke adlı sıte vardı Ama simdi kapanmıs Galba ) Bu konuda ne yapmam lazım?
3-)www.sebnemferah.ace.st Resim Galerisi gibi bi galeride yapmak istiyorum bunun icin hangi modülü kurmam gerekli ?
umarım bunları yapabılırız sımdılık bu kadar gelıyor aklıma sizide fikir verirseniz cok guzel olur teessekur ederım...:)
bu linkler için ayrıca bloklara ihtiyacın olursa siteden bakabilirsin.
hayırlı olsun tekrardan.
abi bi de hangı surum oldugunu yazsaydın keske bu gece baslıcam alpa 60 dıyor arkadas ama ondada yorumları okuduguma gore bı cok eksık varmıs sızlerın gorusune surum konusunda 7.9 olurmu
bu linkler için ayrıca bloklara ihtiyacın olursa siteden bakabilirsin.
hayırlı olsun tekrardan.
abi bi de hangı surum oldugunu yazsaydın keske bu gece baslıcam alpa 60 dıyor arkadas ama ondada yorumları okuduguma gore bı cok eksık varmıs sızlerın gorusune surum konusunda 7.9 olurmu
kardeşim benim site php nuke 8.0 ve adını yazdığım tüm modülleri ben de kullanıyorum.
bir sorun da yaşamadım hiç birinde.
sürüm bakımından soruyorsan bir sorun olmaz, gönül rahatlığı ile kurup kullanabilirsin.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız