kardeş bizim amacımız sadece tekil hit değil ki. yani harcadığımız emeğin karşılığını alabilmek yaptığımız siteden birilerinin faydalanmasını sağlayabilmek amaç. böyle dolaylı yoldan tekil ziyaretçi pek işimize yaramaz.
kardeş bizim amacımız sadece tekil hit değil ki. yani harcadığımız emeğin karşılığını alabilmek yaptığımız siteden birilerinin faydalanmasını sağlayabilmek amaç. böyle dolaylı yoldan tekil ziyaretçi pek işimize yaramaz.
yinede paylaşımın için teşekkürler.
alexa değeriniz yükseldiğinde google aramalarında üstlerde çıkma imkanınız var !
pr değerinin artmasına yardımcı da olur bu sistem
emeğinin karşılığını almanda küçükte olsa bir YARDIMı olacaktırç
evet aynen o gibi. konuyu açan arkadaşın verdiği liink kendi üyeliğine referan amaçlı. ne kadar üye olusak konuyu açan arkadas kazanacak.... yani yaptığııı iyilikten cok kandırmaca
evet aynen o gibi. konuyu açan arkadaşın verdiği liink kendi üyeliğine referan amaçlı. ne kadar üye olusak konuyu açan arkadas kazanacak.... yani yaptığııı iyilikten cok kandırmaca
Kimi kandırmışım , kimin cebinden parasını almışım. Konuşmayı öğren , adam ol. İnsanları suçla itham etme. Kafana silah mı dayadım git üye ol diye...
bana adamlığı sen mi öğreteceksin.... Sana hırsızmı dedim, seni suçlamışmıyım... sadece sunu derim bu hit artırma sitelerinin anlık sitene faydası olur belki. devamlı deilse olmaz.... ha böyle 10larca site var... ver adresini burası de.... ama sen kendi üye adınla bizleri referans ettirmen ne oluyor ben bunu demek istiyorum....
Kayıt: Oct 14, 2004 Mesajlar: 155 Konum: SeninGeldiginYerden
Tarih: 2010-03-29, 15:54:15 Mesaj konusu:
Bunlar sahte hıtler hıc bır ısede yaradıgı yok acıkcası gereksız seyerl bır turk sıtesıde vardı hatta ama yakın zamana kadar ama halen devam edıyormu emın degılım..
Linke bakarsak bu tip çabaların geçmişde kaldığını zamanla google amcanın böyle çabalara önlem aldığını görürsünüz.
Size tavsiyem seo hakkında biraz bilgi edinin.Ekledğiniz içerikleriniz orjinal olsun ordan burdan kopyala yapıştır yapmayın.Sürekli güncel tutun sitenizi ama mutlak eşsiz içerikler olsun.
İçeirkleri hazırlarken bazı olaylara dikkat edeseniz faydasını görürsünüz.
Önemli bir mevzuda temalar.Temanınızı w3 standrtlarına göre uyarlayın buda size ek kazanç sağlar.
Nuke için çok fazla seo uygulaması ne yazıkki yok.Evet vakti olan arkadaşlar varsa wordpress in seo uygulamlarını gözden geçirip nukeye uyarlayabilir.(pingleme servisleri,all in one seo,Automatic SEO Links)
Bir kaç günüzü harcayın seoteknikleri sitesini gezin çok ufak şeylerin size neler kattığını görün.Mesela bakın geçmişde yaptığım bir site demirdöküm bayii aramasında 4. sırada
bunun için inanın çok fazla bişey yapmadım.Ne pingleme ne özel bir seo tekniği bilindik şeylerle 1 ayda 4. sıraya gelmişti.Başka kelimelerde de iyi yerlerde
Diyelim ki yazılımsal olarak çok geridesiniz ve kafnızı kodlrla karıştırmak istemiyorsunuz.BAzı nuke sitelerinin yaptığı bir hileyi söyleyim size.Bir alt dizine bir wordpress kurulup rss plugin gi ile nuke sitelerindeki içerikleri bu wordpress sitede otomatik olarak yayınlatıyorlar.Tabii ki wordpressin seosu sağlam olduğu içinde google çabuk yer buluyor.
Bence kendi sitenizi uygun seo uygulamalrı katmak daha iyi olsa da buda bir alternatifdir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız