Tarih: 2010-03-18, 15:11:26 Mesaj konusu: Arkadaşlar bu sorunun çözümünü hiçmi bilen yok ?
Merhaba arkadaşlar ben 7.6 phpnuke kullanıyorum ve yükledigim güzelsözler,hikaye,sarkisözleri,resimlihabermodulu, itiraf v.s.. modullarını kurdugumda adminde Access Denied hatası alıyorum uyuşmuyor sanırım modul ile version bunun çözümünü bilen arakdaşlar varsa lütfen yardımcı olsunm
simdiden tesekkurler..
Tarih: 2010-03-18, 16:07:26 Mesaj konusu: cözüm icin bunu dene
anladigim kadari ile admin panelin yeni yükledigin mudüller yüzünden Access Denied hatasi aliyorsun
yüklemis oldugun modüllerin admin klasöründeki tüm dosyalarin icindeki kodu degismen gerekiyor
yükledigin modüllerdeki kodlar bu sekil ise
if (!defined('ADMIN_FILE')) { die ("Access Denied"); }
Asagidaki kodlarla degis düzelmesi lazim
if (!eregi("admin.php", $_SERVER['script_NAME'])) { die ("Access Denied"); }
not : yeni yükledigim modüllerin tüm php dosyalarini tek tek kontrol etmelisin kafan karismasin diye sitende calisan bir mödül varsa ondan bakarakta yapabilirsin cünki admin klasöründeki
case.php
links.php
index.php
bunlari kontrol et bazen farkli oluyor kodlar define ve eregi kodlari yüzünden
birde modülleri calistirdiktan sonra bloklarda sorun yasarsan ayni sekilde bloklarin icindeki kodlarida degismen gerekecek insallah yardimi dokunur.
En son uykusuz tarafından 2010-03-20, 14:11:08 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
uykusuz
resimlihabermodulunde Access Denied sorunu biraz araştirdim giderdim o sorunu ama admin panelinden haber ekliyorum resimle birlikte önizle yaptıgımda tamam düzgün haberii gönder yani yayınladıgımda haber eklenmiyo hiç bişe olmuyo ne hata cıkıyo nede başka birşey eski news modulunu attıgımda sorun düzeliyo haber ekleniyo..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız