Tarih: 2010-03-26, 21:41:55 Mesaj konusu: netopsiyon Forum
Bu netopsiyonun forumunun aynısını paylasa bilirmisiniz nuke surumlerinde böle foruma raslamadım hiç ve yeni site için bu forumun aynısından modul olarak nasıl olur paylasa bilirmisiniz acaba..
forum bildigin normal nuke forumu sadece tema sayesinde goruntu örselligi verilmiş ayrıca bir kac eklenti kurulmus durumda gorunenlerde bbc kod, alt forum, hızlı cevap gibi eklentiler mevcut bildigim kadarı ile..
Benzer Konular konular modu bı de cok guzel forum yaw:) bende gelıstırmeye calısıyorum ama bıraz zahmetlı ıs artık bunun bı kolay yolu cıksa amma guzel olacak:)
peki bunun gibi bir forum elinde olan varmı siteme eklemek isterim dediğim gibi nuke sürümlerinde hep bi hatalar cıkıyor karsıma o yuzden bunun gibi bi forumu olan paylasa bilirmi yada netopsion forumu yedeği vardır bu formu modul olarak kullanmak isterim ve isteyenlerde vardır bunu modul olarak yapa bilirmisiniz netopsion yonetimi.
peki bunun gibi bir forum elinde olan varmı siteme eklemek isterim dediğim gibi nuke sürümlerinde hep bi hatalar cıkıyor karsıma o yuzden bunun gibi bi forumu olan paylasa bilirmi yada netopsion forumu yedeği vardır bu formu modul olarak kullanmak isterim ve isteyenlerde vardır bunu modul olarak yapa bilirmisiniz netopsion yonetimi.
?
evet abı sıze kaılıyorum
bence alpa 60 surmundekı forumu cok begenıyorum ben. epey gelıstırılmıs aslında guzel bı formu olan dosya ve solları ıle paylasım yapsa gercekten cok guzel olurdu acemılık zor ıs:)
valla bende kendime eklentiler halinde bir forum kuruyorum ama şuan fazla bir ekltentisi yok ileride bir kaç eklenti ekleyince paylaşıcam üye renkleri ve alt forum eklentileri ni :-)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız