Dostum Cok Teşekkür Ederim İlgin İçin Yalnız Dikkatimi Çeken Birşey Oldu Demosunu İlzedim Orda Phpyi Değil Php Site YapmayıÖğretiyor Tüm CD Bu Şekildemi?
Tarih: 2010-04-02, 09:46:17 Mesaj konusu:
öncelikle php ile kodlama örnekleri veriyor ve sonrasında bir site kodlaması üzerinde kodlama gösteriyor evet o açıdan bakarsan site yapma amacıyla öğretiyor. ama sonuçta php yi ne için öğrenirsinki
Yok Kardeşim O ANlamda Demedim Ben Phpyi Daha Yeni Öğrenmeye Başlıyorum İzlediğim Demoda Kodların Ne İşe Yaradığını Söylemeden Site Yapımını Gösteriyor Belki O Demo İleriki Derslerden ALınmıstır Ama MerakE ttim Tüm Cd Boylemi Yoksa Önce Phpde Örneğin Değişkenleri Falan Anlatıyormu
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-04-02, 11:18:16 Mesaj konusu:
şimdi lise öğrencisine okuma öğretirsen lise öğrencisi bildiği konulardan ders almayı istermi?
siz demoda ileriki portal hazırlama bölümünü izlemişisinizdir. şimdi tutupta her derste kodların ne anlama ve ne işe yaradığını tekrardan anlatsa biraz sıkıcı olur. zaten turkeipteki cdleri hazırlayan yakup abide bunu göz önüne alarak dersleri seviye seviye işlemiştir..
bak sima19 ne güzel yol göstermiş bencede görsel eğitim cd sini al. pişman olmazsın..
kitap okuyarak php öğrenmek yerine önce dersleri izle sonra kedin uygula takıldığın yerde başa al izle..
zaten aşama aşam gösteriyor. daha ne istersin.. ben aldım memnunum yanlız açık öğretim yüzünden bakamadım tamamına bir türlü..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız