Anladığım kadarıyla veritabanındaki bir tablonun içindeki sütünun değerini
değiştirmeye çalışıyorsun onun için aşağıdaki kodu kullanman gerek
Kod:
mysql_query("UPDATE medya_icerik SET hit = '$yeni' WHERE id='$id'");
Yukadarıdaki koddya medya_icerik tablosunun içindeki hit sütununu değiştiriyoruz ve şart olarakda o sütunun id 'si $id olması gerek diyoruz .
ve hit içindeki bilgiyi $yeni değişkeniyle değiştiriyoruz
Kayıt: Aug 30, 2009 Mesajlar: 42 Konum: İstanbul/Küçükçekmece
Tarih: 2010-04-12, 12:28:51 Mesaj konusu:
Sayın efendymurat
Cevabınız için tşk ederim ancak ben yine başaramadım şimdi biraz dah açıklayıcı yazim.
SMN_V1 nuke temasını kullanıyorum. header kısmında $mesaj diye bir kısım var. küçük bir mesaj geçiyor. istersem orayı silip html olarak istediğimi yazabilirim ancak öğrenmek istediğimden bunu araştırıyorum.
phpmyadmin de sql da nuke_message diye bir tablo var ancak $mesaj nerde onu bilmiyorum dolayısıyla sizin yukarda verdiğiniz kodda medya_içerik kısmına ne yazıcağımı bilmiyorum.
ben sql'da $mesaj tablosunun yolunu nasıl bulcam umarım daha açıklayıcı olmuştur.
$mesaj değişekni thme.php içinde tanımlı bir değişken.$mesaj deişkenine hangi sql sorgusu yapıldı ise oraya bakman lazım.smn temalarında genelde o bölümde son dosyalar yada son haberler flan tanımlıdır.Sen theme.php dosyasında $mesaj diye arat. sql sorgunda hangi tablo ilşkilendirildi ise onu hangi modulden ne çekmek istiyorsan onunla değiştir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız