evet dedigini yaptım admindeki sorun gitti yanliz adminde Yeni kategori ekle degimde acılıyo kategori yazıyorum ekle dedigimde su hatayı alıyoruım
Fatal error: Cannot redeclare news_menu() (previously declared in /home/idealask/public_html/modules/News/admin/index.php:63) in /home/idealask/public_html/modules/News/admin/index.php on line 62
kardesim ben local de kurdum katagori eklemede veya herhangi bir bolumde sorun yok yanlız ca fck editor entegre olmadıgında haber yazım alanı cıkmadı kurulum.txt sini okudum tincy editor kurulumu var kurdugum zaman oda çalıstı benim gozume bir sorun gozukmedi şimdiye kadar...
Bul Değiştir Ama Buda Yok. Suan Yükledim Herseyi Yaptım Fakat. haber Ekleye giriyorum Haber yazıcak yer yok alt bölümü acılmıyor bunun Hatası nedir nerde hata ola bilir. bi YARDIM ede bilirmisiniz.
ben sunu anlamadım
admın modulunde haber eklemek ıstediğimde haberı gonder ve resım ekleme butonu yok normal orjınal news klasorunu yenıden yukledımama bu seferde haber eklıuyorum haber yayınlanmıyor Me Haber menusunde haber eklıyemıyorum haberı gonder butonu yok neden olabılır..
Bul Değiştir Ama Buda Yok. Suan Yükledim Herseyi Yaptım Fakat. haber Ekleye giriyorum Haber yazıcak yer yok alt bölümü acılmıyor bunun Hatası nedir nerde hata ola bilir. bi YARDIM ede bilirmisiniz.
function displayStory satırı kaldırılmış olduğundan o satısı atlamanız gerektiğini daha önceki sürümlerde belirtmiştim.
Her tema kodlaması farklı olabilir. Uygun tema değişikliğini yapmazsanız sadece haberde resim gözükmez. Modülün çalışmaması için sorun değildir yani.
Haber eklerken alt kısmın gözükmemesi problemi ise fck editör hatasıdır. Ya fck editör kurun, ya da tny_mce anlatımını kurun.
ama dedıkleırnıze herseyı yaptım yıne gelmedı haber eklenmıyor
haberı godner yok yada normal news te gonder cıkıyor bu seferde haber eklenmıyor bu konuda neyapabılrım fck edıtor anlatımlı saglam bır kaynak varmı lınk verırsenı sevırım tesekkurler
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız