Tarih: 2010-04-18, 19:40:15 Mesaj konusu:
öfkem cok yazacak seyde cok ama burda olmaz diye yazamadim
Allah rahmet eylesin
kanla beslenen insan azmani hainlerinde ALlah belalarini versin Allah ve Resulünün lanetleri üzerlerine olsun bu dinsiz imansizlarin
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-04-18, 19:48:09 Mesaj konusu:
atakanxx :
öfkem cok yazacak seyde cok ama burda olmaz diye yazamadim
Allah rahmet eylesin
kanla beslenen insan azmani hainlerinde ALlah belalarini versin Allah ve Resulünün lanetleri üzerlerine olsun bu dinsiz imansizlarin
Ofke sadece insana zarar verir.
Dogru olan ise burada sehitlerimizi rahmetle anmak arkalarindan bir dua ve fatiha okumaktir.
Serefsiz bölücü bir adamin burnu kirildi diye (eger kirildiysa tabi)Sehitler ordusuna gencecik bu vatana hayatini adamis bir kac Sehit daha verdik.Onursuz bölücü bir partinin baskani Resmen tehditler savurdu "Yumruklamayi yaniniza birakmayacagiz" dedi.isim vermeye gerek yok onu zaten herkes biliyor.
Peki ya Medyanin yaptigi??
Serefsiz bir adamin igrenc burnunu günlerce haber yaptilar,az kalsin Adami resmen kahraman ilan edeceklerdi!
ve
Bütün Partiler seferber olup Burnuna yumruk atilan sahsa gecmis olsun dileklerinde bulunmak icin siraya gectiler boy boy medyada BARIS'tan söz ettiler.
Acilim diye diye Kürt acilimi derken PKK acilimi oluverdi bu acilim birdenbire.
Onursuzluk
Sinirda CADIR DEVLETI gibi Cadirlar kurup Hakimlerimiz,Savcilarimiz PKK lilarin ayagina götürüldü.Kimlik yok,Pasaport yok.kayitlari yok!!!madem kendilerini belgeliyemiyorlar o hain PKK lilari güvenlik gücleri sinirda alikoyup Mülteci islemi yapacaklardi bir kahraman gibi karsilamayacaklardi.
ya
Bizim SEHITLERIMIZ,Bizim acilimimiz,bizim özgürlügümüz,Polisimiz,Askerimiz,Tasrada canini Disine takip HIZMET vermeye calisan Memurlarimiz????
DEMOKRASI diye diye VATANIMI bu günlere getirenler utansin allah onlari bu Dünyada ve Öteki Dünyada rahat yasatmasin.
Bu Yazi icin kimseden özür dilemiyorum.burasi yeri degil de demiyorum cünkü bu mesele bizim meselemiz sehitlerimiz bizim Sehitlerimiz Vatan Bizim Vatanimiz......
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız