merhaba phpnuke bluede sabıt baslıklar cıkmıyor dıger bazı nuke surumlerınde dosya sayıları aynı degıl mesela bı modul kurcam 8.0 da kurulabılırken atıyorum 7.9 da kurulmuyor ya dosyası yok yada uygun yer bunun ıcın tum surumlerde hata cıkmadan kurabılecegım modullerde aksaklık cıkmıcak ve en gelısmıs nuke surumu hangısı acaba bırde fck edıtor olucak sekılde olanı varmı acaba
hocam denemedım sey kalmadı o joomlamıdır nedır okadar okudum kurdum ama ne bı eklentı kurabılıyorum ne bı sey yazabılıyorum destek sıtelerınde agır agır calısıyor zaten acayıp moralımı bozdular karısık geldı ona hıc gırısmıcem ben aslında su vb bultenı bı nukeye entegre etseler veye vb bıraz gelımıs olsa modul bakımından guzel bı fan sıtesı olacakta hıc gırısmedım ona bıraz korktum dogrusu ulkede kaynak bol ama bende tık yok:(
merhaba phpnuke bluede sabıt baslıklar cıkmıyor dıger bazı nuke surumlerınde dosya sayıları aynı degıl mesela bı modul kurcam 8.0 da kurulabılırken atıyorum 7.9 da kurulmuyor ya dosyası yok yada uygun yer bunun ıcın tum surumlerde hata cıkmadan kurabılecegım modullerde aksaklık cıkmıcak ve en gelısmıs nuke surumu hangısı acaba bırde fck edıtor olucak sekılde olanı varmı acaba
hocam onu hıc denemedım ama bı kac soru sorayım madem onerdınız ındırcem onuda denıcem php nuke modul ve blockları bu dedıgınızde calısırmı ayrıca temalarıda ?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız