Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-04-21, 13:39:25 Mesaj konusu: Kim Nerede 2.1 modulu gorus ve tavsiyeleriniz
Merhaba,
Kim nerede adli olan modul uzerinde guncelleme calismalarim var.
Modulde gorsel ve ihtiyac duyulan degisiklere gidiyorum.
Yanliz modulun gelistirilmesi hakkinda sizlerinden gorusleri benim icin cok onemli oldugundan buradan tavsiye ve goruslerinizi bildirirsenin cok sevinecegim.
Faruk mevcut modulde onay bekleyen soyadları onaylanamıyor.
Bu düzeltilmedi.
Doğum tarihinin gün -ay-yıl olarak yeralması kayıt olanlarda soru işaretı oluşturabilir.
Köy-Mahalle bilgileri
Sülale Bilgileride talep edilmeli.
admıne mesaj yaz bölümü konmalı
e-mail ve telefon adresleri admin haricine kapalı olmalı
Görsel bir profıl alanı
Mevcutta kayıt olurken alttakı bolumu doldurmak zorunda deilsiniz diye ikiye bölünmüşluk olmamalı.
1 - Koy veya mahalle secenegi eklendi
2 - soyadlari seklikde sulale secenekleride eklendi
3- uyeler telefon numarasi ve mail adreslerini eklerken bu bilgilerin gizli kalmasi yada herkesin gorebilmesi secenegi eklendi.
4 - Uyelerin bilgilerinin goruntulendigi sayfa altina kayan sekilde (scroll) bizim sectiklerimiz basligi altinda rastgele uyeler goruntulenebilir hale getirildi.
5 - resimlerin goruntulenmesi icin lightbox eklentisi eklendiki bu module sahane bir effekt verdi.
6 - sql tabani yeni bastan yazildi ve guvenlik acisinda saglam bir sekle sokuldu.
7 - index sayfasi tamamen degistirildi ve gorsel olarak guzel bir sekil aldi, index sayfasinda son eklenen 10 kis ve en populerler halinde resimli sekilde ayarlandi.
Suan calismalarim surmektedir ve modul sinifinda en kapsamli bir modul olmakta iddialidir.
valla şimdi baktım abi çok süper olmuş gordugum son haliydi heralde valla benim gibi köy sitesi olanlar için bire bir gerçekten paylaşıldığı zaman ilk kuranlardan olmak isterim eline sağlık abi...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız