güzel siteler ama bence cok daha iyileri var.
sanalduvar.com anneyim.org vidyotv.com seoteknikleri.com çok güzel;
Diğer tüm siteler boş site. hiç bir özelliği yok. bedava verseler inanın almam. netopsiyonda bu sitelere 5 çekecek site dolu.PC Net sanırım biraz DUYGUSAL Davranmış Başka da bişey denmez.
güzel siteler ama bence cok daha iyileri var.
sanalduvar.com anneyim.org vidyotv.com seoteknikleri.com çok güzel;
Diğer tüm siteler boş site. hiç bir özelliği yok. bedava verseler inanın almam. netopsiyonda bu sitelere 5 çekecek site dolu.PC Net sanırım biraz DUYGUSAL Davranmış Başka da bişey denmez.
Hm bu arada Php-nuke tabanlı site gene yok :S
hocam aşk olsun , Anneyim.org Php-Nuke
Nuke sitesini pc-net'e soktum diye hava atacaktım ama
diğer siteleri görünce vazgeçtim :)
aaaa mersoy gözden kaçırmışım hakikaten php-nukemiş oh be sevindim şimdi :)
Eline sağlık çok güzel site yapmışsın tbrler başarıların devamını bekleriz ona göre :)
tebrik ederim mersoy kardeşim. Siteni gezdindimde çok güzel olmuş bence daha fazlasınıda hak ediyor.
Sağol Yavuz
Gkhnd :
aaaa mersoy gözden kaçırmışım hakikaten php-nukemiş oh be sevindim şimdi :)
Eline sağlık çok güzel site yapmışsın tbrler başarıların devamını bekleriz ona göre :)
İnşallah devamı gelecek. Daha uygulamam gereken 3-5 modül daha var.
Tebrikler Mersoy, başarılarının devamını dilerim, sen daha ne güzel siteler yaparsın. muhasebeciyizbiz.com da mutlaka ileride sayılı siteler arasında olacaktır. Yapacağın modüller dışında içerik de zengin olmalı, gerçi senin sitelerin hep içerik olarak dolu dolu.
PC Net dergisinde bahsi geçen sitelerin, bu dergiyi benim gibi uzun yıllar alan biri için ne anlama geldiğini sanırım çözerler.
Bu siteler tamamen ticari kaygılarla okurlarının gözünün içine sokuluyor.
Farkettiniz mi son altı sayıda özellikle okul ve illerin tanıtımının yapıldığı siteler ne kadar da çok yayınlanıyor. hiçbir özelliklerinin olmadığı, genel geçer konuların yazıldığı, diğer kayda değer içerikleri
n ise diğer sitelerden kopyala-yapıştır yöntemiyle siteye dahil edildiği sığ siteler
PC Net dergisinde bahsi geçen sitelerin, bu dergiyi benim gibi uzun yıllar alan biri için ne anlama geldiğini sanırım çözerler.
Bu siteler tamamen ticari kaygılarla okurlarının gözünün içine sokuluyor.
Farkettiniz mi son altı sayıda özellikle okul ve illerin tanıtımının yapıldığı siteler ne kadar da çok yayınlanıyor. hiçbir özelliklerinin olmadığı, genel geçer konuların yazıldığı, diğer kayda değer içerikleri
n ise diğer sitelerden kopyala-yapıştır yöntemiyle siteye dahil edildiği sığ siteler
bahsi geçen sitelerin içeriklerini diğer sitelerden kopyala-yapıştır yöntemi ile siteye dahil ettiğinden eminmisin??
Tarih: 2010-04-24, 00:04:45 Mesaj konusu:
mersoy,
sitende altta yer alan forum başlıkları bölümünü 5 yerine 8 adede çıkarırsan tam oturacak. Bu haliyle arada boşluk oluyor.
Bir de resimlerini ufaltıp siteye atarken en x boy oranını korursan iyi olacak, bu haliyle bir çok resim 16x9 televiyonlara yayılmış 4x3 televizyon görüntüsü gibi duruyor.
Siten güzel güzelliğinin çoğu da içerikten geliyor.
İçi boş ama tasarımı güzel siteler yerine böyle siteleri daha çok önemsiyorum.
Faydalı olmak demek, bence insanlara bir şeyler vermek demek.
Hem görsel zenginliği olan hem de içi dolu olan siteler bu yüzden değerli.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız