arkadaslardan bir kaçı facebook sitesinde islama ve peygamberimize hakaretlerden sonra kendi paylaşım sitelerini yapmaya karar vermişler. güzelde olmaya başlamış. bizlerinde katkısı ile eminim çok daha güzel olacaktır
islami sitelere gelenler okadar azki zaten o az kiside az cok islami biliyor oyuzden geliyor
mademki onlar gelmiyor islami sitelere biz onlara gidelim
soyleki facebock biz domaini bana ait ben buraya site acmak istiyorum ayni fecebock com gibi
forumu olacak icinde ayrica bu foruma islami siteler hergun sitelerinde ne aktifse bildirecek ordan davet edecek
butun islami sitelerin lingleri konacak birde netopsiyonun lingi birde yarismamodulu olacak odullu yine islami
sorulardan olacak sorular her aybir kisiye ben kendim yollayacam odulleri adreslerine
simdi bazilariniz diyecekki islam sitesi sahibi arkadaslik sitesi aciyor soyle dusunelim
onlarzaten o tur sitelere gidiyor bunun onune gecemeyiz biz onlara gidelim islami yagmak icin
oraya gelen kisiler yarisma katilmak isteyecek yada forumlardaki yazilari okuyacak belki bu vesileylen cok
kisi islama yonelecek
bende uye oldum da bir kazanımı olur mu acaba bır daha ugramammheralde ama yeterkı turk müslüman evladı olsun . eger o tasarımıda kendı yaptı ıse helal olsun
Özür dilerim ama, türkçe islam paylaşım sitesi diye geçiyor neden logosunda "VALLAH'A bırakmam" yazmıyorda VALLA Bırakmam yazıyor?
Neden ismi Türkçe değilde, ingilizce olarak facebock-> yüz(face) siyah bira(bock) anlamında ?
ve neden facebook'a özenilerek birebir kopyası ?
Güzel yakalamışsın islam sitesi icin bu site adresi fiyasko bence. Bire bir kopya meselesinne gelince sanırım facebook bu script'i dağitiyor. Herkes bir yerden birşeylerden pay elde etmek istiyor.
Tarih: 2010-04-26, 21:47:41 Mesaj konusu:
arkadaslar ilk mesajdada belirttiğim gibi site benim değil ben sadece arkadasın sitesini tanıttım tabiki yeni kurulan bir sitede eksiklikler olacaktır bu gayet doğal bir şey ama şunuda göz ardı etmeyin bir siteyi büyük yapan yine kullanıcılarıdır
Bu bahsettiginiz Bock kelimesinin anlami dediginiz gibi siyah bira degildir.
Google abinizin yaptigi sey su sizlere verdigi bilgi yarim ve saptirici.
Gercegi ise su asagidaki aciklamadada goreceginiz gibi Bock siyah bir biraya verilen isim.
Esasinda su (originally "Einbeck" / "Einbock"). yani aslinda almanca olan bir marka bira bu
Ein Bock un anlamina gelince ein anlamki 1 ve bock anlami ise Teke dir bu bildigimiz erkek keci yani.
Bock is a type of strong lager beer, first brewed in the 14th century in the Hanseatic town of Einbeck, Germany, from which it gets its name (originally "Einbeck" / "Einbock"). The original Bocks were dark beers, brewed from high-colored malts. Modern Bocks can be dark, amber, red or pale in color. Bock was traditionally brewed for special occasions, often religious festivals such as Christmas, Easter or Lent.
Sanirim arkadasimiz Facebook u bir nevi taklit etmeye calismis ve doimainde en azami olan bir degisiklikle benzeri bir site yapmaya calismis, domain in ne anlama geldigini bilip bilmedigini ogrenmek dogru olur aklima gelen su facebook u facebock olarak degistirmis yani o yerine c koymus.
Birde sunu aciklayayim sizlere:
Cogunuzun meark ettigini biliyorum.
Bu sitede kullanilan bu script fasebook clone script tidir.
Googlede arayin sizlerde bulursunuz.
Kootali tarafindan clone yapilmis olan bu script warez olarak piyasada var arkadasimizda warezden bu kullanmis.
arkadaşlarında dediği gibi güzel bir düşünce inşallah faydalı olur, isim ve anlamlara o kadar takılmamak gerek, önemli olan düşünmek ve bu projeye katkı sağlayabilmektir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız