Tarih: 2008-09-06, 23:38:27 Mesaj konusu: Kendi haberlerimi İframe olarak başka sitede yayınlamak..?
Dün bu konuyu açmıştım, bir kardeşimiz yardımcı olmaya çalıştı ama olumlu netice elde edemedik. Konuda uzadı tekrar başlık açmak mecburiyetinde kaldım.. Konu şu;
Sitemizdeki Değişen haber bloğunu başka sitelerde İframe olarak yayınlamak istiyoruz, Bir türlü çözemedik.
Şimdi aşağıdaki şekilde bloğumuz var.
www.siteadı.com/blocks/block-Degisen_Haber.php
Bu haber bloğunu başka sitelerde yayınlayabilmek için bu bloğun içine başka kodlarda ekleniyormuş galiba bilgisi olanlardan YARDIM bekliyoruz.
Tarih: 2008-09-07, 01:33:25 Mesaj konusu: Re: Kendi haberlerimi İframe olarak başka sitede yayınlamak.
Sergen :
Dün bu konuyu açmıştım, bir kardeşimiz yardımcı olmaya çalıştı ama olumlu netice elde edemedik. Konuda uzadı tekrar başlık açmak mecburiyetinde kaldım.. Konu şu;
Sitemizdeki Değişen haber bloğunu başka sitelerde İframe olarak yayınlamak istiyoruz, Bir türlü çözemedik.
Şimdi aşağıdaki şekilde bloğumuz var.
www.siteadı.com/blocks/block-Degisen_Haber.php
Bu haber bloğunu başka sitelerde yayınlayabilmek için bu bloğun içine başka kodlarda ekleniyormuş galiba bilgisi olanlardan YARDIM bekliyoruz.
Dün de söyledim, bu şekilde olmaz. Anadizine atman gerekiyor bloğu blocks/ un içine attığın için olmuyor.. Anadizine at ve şu şekilde çağır www.siteadı.com/bloğun.php
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız