Tarih: 2008-09-12, 03:22:35 Mesaj konusu: Ve sonunda İzlesene.Com ve Vidivodo.com da kapandı
İki Türk video sitesine sansür!
YouTube yasağı kalkacak diye beklerken yeni bir şok daha: Vidivodo.com ve İzlesene.com da yasaklandı
Vidivodo.com: Kaderi YouTube'la aynı oldu...Geçtiğimiz günlerde yaşanan "YouTube açıldı mı?" komedisi henüz zihinlerden silinmeden, şimdi de iki yerli video paylaşım sitesine erişim engelleme cezası geldi. Vidivodo.com ve İzlesene.com sitelerine giriş yapmak isteyenler, artık karşılarında videolar yerine erişimin engellendiğine dair "meşhur not"u buluyor.
Erişim engelleme kararının neden verildiği henüz netlik kazanmış değil. Ancak şurası bir gerçek: Önce Youtube'u, daha sonra da DailyMotion'ı kaybeden Türk internet kullanıcıları, şimdi de Türk video paylaşım sitelerinden mahrum ediliyor. Bu işin sonunda ortaya çıkan ana fikir ise ancak şu olabilir: Türklerin internet üzerinden video seyretmeye hakkı yok!
(+18) içerik vardı izlesenede youtube kapanıyorsa oda kapanmalıydı.
Ama hepsi saçma özgürlük yok vallahi isteyen istediğini izler Avrupa devletlerinde böyle şeyler yok sadece bizde ve bir kaç ülkede.
Cola kaç ülkede yasaklanmış ama sigara yasaklanmamış bu ülkelerde ne saçma değil mi sansür hiç birşeye çare değil..
Kapansın diyen hakimden başka herkes giriyor ki bende giriyordum dns sağolsun görünce haberi yazdım sonra dns leri değiştirdim gerçekten de kapanmış...
Merhabalar video sitelerini kapatmak insanlari mahrum birakmak cözüm degil cözümsüzlük üretir youtube erisimi yasaklandi peki yinede turkiyeden giris yapilmiyormu yapiliyor ..Bu bir cozummu degil.Neyi insandan saklarsan o kadar ilgi gorurur.Bizden baska video sitelerini ciddiye alan baska bir ulke varmi bilmem ama yazik biz bunlari hak etmiyoruz.
Konuyla iligili degil ama gecen gozume ilisen bir konuyu paylasayim sizlerle
Gecen gün bi gazetede haber okurken gözüme bir yazi ilisti haberin yaninda bu haber ne anlatiyor diye anket yapilmis baktim butun haberlerin yaninda ayni anket bu adamlar yabizi aptal saniyor yada bunlar hakikaten gerzek.Hangi haberi nasil algiliyoruz tespit etmeye calisiyorki haberleri ona gore versin ALLAHIM sabir ihsan Eyle...
1 ay once pm atmıs arkadas Kapandıktan sonra bikac gun içinde tekrar açildi gerci ıkı sitenınde acık olup olmamasi pek bişi deiştırmez bence en ufak ornek izlesene adam okadar abartıki artık video izlerken bile videonun ekranında reklamlar var yanıp soner cok berbat bır goruntu bukadarınada pes
dailymotion.com ve izlesene.com videolarında bi sıkıntı yok şimdilik.asagıdaki modulu kullanarak bu sitelerin videolarını da youtube modul icerisinde yayımlayabilirsiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız