Tarih: 2010-05-12, 18:55:27 Mesaj konusu:
kabahat kimde demis bir arkadas
baykalin yaptigi ne kadar yanlissa o videoyu cekip yayinlayanda bir okadar yanlis yapmistir ve serefsizliktir.böyle videolari yayinlayanlari alkislarsak yarin birgün kendi basina gelince o kimsenin
feveran etme hakki kalmaz
ilkesel olarak yaziyorum parti marti destekledigimden baykali sevdigimdende degil yanlis anlasilmasin
diyelimki
böyle bir sey herhangi birimize yapilsa yani diyelim banyonuza wc nize yatak odaniza kamera koyup yada baska bir özel görüntünüzü
internette yayinlasalar
o zamanda aynisini dermisiniz
Atakan Ama Arada Kocaman Bir Fark Var...Eğer Oradaki Kişi (Nesrin Baytok) Eşi Olsa İdi,Evet Haklısın Derdim..Mahremiyet Derdim..Ama Her İki Kişi Eşlerini Aldatıyor...Hem de Bir Cemiyetin Başkanı...Şahsen Üzüldüm Bende Bu Şekilde Bırakmasına..İnsan İsterki Görevinden Engüzel Biçimde Noktalasın (En Sevmediğim) Kişi de Olsa....
Tarih: 2010-05-12, 21:44:11 Mesaj konusu:
osethan
tabiki olay gercekse ahlaksizliktir.savunmam o olayi
o ayri konu
ama bunu yapan kisi ceken ve yayinlayan kisilerin yaptigida yanlistir
dini yönden bakarsak ta yanlistir. günahlari gerek kendi günahini gerek baskasininkini aciga vurmak teshir etmek yanlistir.dilersen arastir bak bu böyledir
düsünsene kim günah islemiyor Allah ta onca günahlarimizi örtüyor dilese hepsini aciga vururdu
rezil ederdi..
baykali mazlum yada mazur göstermek icin demiyorum bunu
yani her iki olayda yanlistir yani her günah yapani takip edip odasina kamera koyup aleme rezil etmek din adina yada insanlik adina yapilamaz
yapilana dogru diyemeyiz dersek herkesin yaptigi günahlari takip eden bu kisiler kimlerdir necidir ciksin ortaya görelim.din adina mi yapiyorlar yoksa siyasi menfaat icin mi yapiyorlar bunu?bu yapilan iste Allah rizasi mi var sanki
siyasi mentaat icin yapilan bir eylem degil mi?
bunu yapan kisiler madem öyleyse kimliklerini aciklasinlar nasil insanlarmis kendileri o günahi isliyormu islemiyormu aceba neden saklaniyorlar ?
Kültürümüz de Bir kişinin günahı nı ayıbını ortaya vurmak çok aşşağılık bir durumdur.Zira mevzu bireysel.
Müslümanlık ta Kimki başkasının ayıbını ortaya cıkarırsa Allah onu cezalandırır der.
Üzücü bir durum 70 in üzerinde bir insan ; Düştüğü pozisyon veya düşürülmek istendiği pozisyon.Zina işlememiş biri var mı acaba !!
+
Bana iftira atıldı diyor.
İftira olsun olmasın ; D.BAYKAL'ın durumuna çok üzüldüm. Ne diyeyim Yaradan'dan Dilerim ki ; Türkiye ye acısın Merhamet eylesin..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız