Tarih: 2008-08-10, 18:06:27 Mesaj konusu: Eleştiri ve Yorum Editörü
Yeni tasarladığım site için Eleştiri ve Yorum editörü arıyorum.
Yapılması gereken basit her gün vakit buldukça birkaç yazı eklemek,üyelerden gelen eleştirileri okuyup denetlemek onaylamak.
Siteyi bir kaç güne kadar açacağım o zaman linkini de veririm tasarımı bitti sadece içerikleri zenginleştiriyorum.
Özgün içerikli bir site olucak genellikle gündemde gelişen,internet dünyasında gelişen gelişmeleri yorumlamaya dayanan bir sistem.
Şu an ücret olarak pek bir şey öneremiyorum ama ilk etapta link veya küçük reklam grafiği koyabilirim ileri ki zamanlarda performansa göre google adsense kodu varsa onu siteye ekleyebilir veya var olan bi reklam gelirimiz varsa paylaşabilirim.
İlgilenen arkadaşlar buraya yazabilirler veya onur@turkruhu.net i msn'ye ekleyebilirler.
Lütfen boş mesaj atmayınız ve sistem hakkında görüş yazmayınız .
Yöneticilikle ilgilenen arkadaş niyetinde ciddiyse sitenin linkini de kendisine vereceğim ...
Sadece haber ve internet dünyasıyla sınırlı değil içerik örneğin dergi-kitap,mekanlar ortamlar , fotoğraf-karikatür , video-müzik ve firmalar ürünler kampanyalar reklamlar hakkında da eleştiriler yazabilirsiniz.
Yapılan yorumlar editör kontrolünde olacağında yorum editörlüğü de yapabilirsiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız