mavisce'nin yapmış olduğu ve iyi bir kitleye sahip bir taraftar sitesine sahibim. sorum işe şu;
sitede bulunan forumların ilgili konu başlıklarını farklıfarklı bloklarda göstermek istiyorum fakat bunu yapar iken de ana sayfada bulunan genel forumlar bölümünde o başlıkların görünmesini istemiyorum.
Örneğin; forumda medya ve turkcell super lig haberleri başlıklarını ana sayfada farklı bir blokta göstermek bunu yapar iken de ana sayfada bulunan forumdaki konular blogunda bu başlıkları burada göstermek istemiyorum.
şu anda bu işlem;
[/code]<php>sql_query("SELECT sid, title, topic, haberresim, hometext FROM ". $prefix ."_stories ORDER BY sid DESC LIMIT 0,2");
while ($row = $db->sql_fetchrow($result)) {
$sid = intval($row['sid']);
$title = stripslashes($row['title']);
$title2 = substr($title,0,50);
$hometext = stripslashes($row['hometext']);
$hometext2 = substr($hometext,0,250);
$haberresim = stripslashes($row['haberresim']);
$result = $db->sql_query("SELECT t.forum_id, topic_id, topic_title, auth_view, auth_read FROM ".$prefix."_bbtopics AS t, ".$prefix."_bbforums AS f WHERE f.forum_id=t.forum_id and f.forum_id!=7 ORDER BY topic_time DESC LIMIT 10", $dbi);
while (list($forum_id, $topic_id, $topic_title, $auth_view, $auth_read) = $db->sql_fetchrow($result)) {
$forum_id = intval($forum_id);
$topic_id = intval($topic_id);
$topic_title = check_html($topic_title, "nohtml");
$auth_view = intval($auth_view);
$auth_read = intval($auth_read);
$topic_title2 = substr($topic_title,0,37);
if (($auth_view < 2) OR ($auth_read </a>[/quote]
kodlarla gerçekleştiriyoruz yani bu kodlarla forumda 7.başlıkla ilgili bölümünü bu bölümde gösterilmemesini sağlıyor ayrı bir blokta forumun 7.başlığı ile ilgili kodlar gösteriliyor. Fakat aynı şeyi başka bir başlıkta da denemek istiyorum.
Blokta göstermek istediğim bölümü yapabildim fakat forum genelinden bu bölümü ayırt etmeyi başaramadım. Bunu nasıl yapabilirim, yukarıda vermiş olduğum kodun neresine ne eklemem gerekir.
E buda güzel YARDIM talep edersiniz sonra bir şekilde msn den YARDIM alarak yada kendi kendinize sorunu çözersiniz.. Sonrada döner sorunu çözmüş bulunmaktayız der gecersiniz.. nasıl çzödünüz ne şekilde çözdünüz anlatma gereği bile duymazsını hep bana hup bana... başkasının işine ne yarar ki degilmi...
Benim çin gerekli değil ama bari soraayımda anlatın... ilerde birisinin işine yarar belki burası paylaşım forumu oldugu kadar bu konularla ilgili de bir ARŞİV oldugunu unutmayın arkadaşlar.. buraya yazılan çözümler kalıcıdır ve armalarda birilerini işine yarar...bencillik yapmayın lütfen..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız