Sanırım senin girdiğin anda sunucuda bir problem vardı. Site açılıyor çünkü.
@bybedircan,
İşine yaradığına sevindim :) Bu işlemi 2-3 günde bir tekrarlamanız sizin yararınıza. Hergün veya günde 2-3 defa kullanırsanız siteniz spam yapıyorsunuz diye sandboxa girebilir.
DNSleriniz ile ilgili bir sıkıntı olabilir. sizin dışınızda hiç kimse açılmıyor demedi. 3 farklı tarayıcı ile denedim şimdi giriyor , sitede herhangi bir problem yok.
sitenin tanıtımı sadece bu foruma yazdığımı kim söyledi ? bir tek giremeyen sizsiniz. her sunucunun dnsleri aynı yorumladığını mı sanıyordunuz o şekilde olsaydı bir alan adının ns leri değiştiği zaman tüm bilgisayarlardan anında erişim olurdu.
işte site açılıyor. bu zamana kadar sizin dışınızda da açılmıyor diyen olmadı.
Şimdi siteye girişleri kontrol ettim , netopsiyon dan siteye yaklaşık 5-10 kullanıcı başarılı bir şekilde giriş yapmış.
Kod:
Http Code: 200 Date: May 28 22:59:20 Http Version: HTTP/1.1 Size in Bytes: 1779
Referer: http://eski.netopsiyon.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=282497
Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 ( .NET CLR 3.5.30729)
Gördüğünüz gibi siteden kaynaklanan bir problem yok. IP adresiniz banlı olabilir diye sunucudan onuda kontrol ettim herhangi banlı bir ip adresi yok (Çin spam botları dışında).
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız