Tarih: 2006-05-25, 16:57:25 Mesaj konusu:
Ben bunun için your account modülünü değiştirdim cnb your account 4.4.2 kullanıyorum öneririm.. Veya no mail hack de kullanabilirsin. Üye kaydına aktivasyon linkide ekleyebilirsin alternatif çok...
bu konuya hiç kimse cevap veremiyormu ya dün geceden beri araştırıyorum fakat cnb kurun diyor bir çok arkadaş ya kurmak şart değil önemli olan bunu kaldırmak sırf bu tür sorunlar yüzünden nefret eder oldum php nuke den yeminle bi tarafı ayarlıyorum diğer taraf kayıyor çıldırmamak elde değil
bu konuya hiç kimse cevap veremiyormu ya dün geceden beri araştırıyorum fakat cnb kurun diyor bir çok arkadaş ya kurmak şart değil önemli olan bunu kaldırmak sırf bu tür sorunlar yüzünden nefret eder oldum php nuke den yeminle bi tarafı ayarlıyorum diğer taraf kayıyor çıldırmamak elde değil
Değerli Kardeşim CNB Your Account yada benzeri bir üye yenietim modülü bir php nuke kullanıcısının en basta sitesine kurması gereken bir modüldür üye yöentimini yapabilmek üyelik ayarları güvenlik kodu, mail aktivasyonlu üyelik,üye dondurmak vs vs gibi bir çok özellği olan bir eklentidir bu bahsettiğiniz üyelik aktivasyonu dahil bir çok özelliğe sahip olursunuz. Bu kadar isyan etmenize gerek yok kurulum toplam 5 dakikanızı almaz( bu mesajı yazıp ceveb beklediğin sürede en az 10 kez kurardın:):):):) yükleyin dosyalarını ftp den caginin instal dosyasını first time ins. secin kurulum bittik ten sontada instal dosyasını ana dizinden silin yönetim panelinde kullanıcı yönetimini tıklayarak dedigim her tür özelliği açın kapatın yakın yıkın dökün boyayın ne bilim her bişi yapın:) Netopsiyonda İsyan etmek yasak:):):)): selametle....
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız