Arkadaşlar sorunumu şöyle anlatayım
yaklaşık iki yıldır köy sitem vardı.site saat gibi çalışıyordu.8.1 sürümü kurmuştum.sitem geçen ay hacklendi.türk bayrağı düşmenları hacklediler.
siteyi komple yeniden kuruyorum.yine 8.1 paketi kurdum her şey tamam modüller bloklar vs.ama admin panelden forums a girip yapılandırmak isteğim zaman aşağıdaki hatayı veriyor.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@siteismi.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
bu konuda bana yardımcı olacak arkadaş varmı acaba
Bir çok sebeb var sunucundaki dosyaları silip yenilerini attıysan çalışmaması hacklenmekle alakalı değil.;Tüm dosyaları sunucuya yüklediğine emin ol. htaccess kontrol et, footer yada reklam (site en altında) silmiş olabilirsin, klasor izinlerini kont. et.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız