Tarih: 2010-06-16, 21:13:08 Mesaj konusu: Uygun Fiyata Site Yaparım
öğrenciyim arkadaşlar eğer ihtiyacı olana uygun fiyata istedikleri gibi bir site yaparım
forum kurarım forumlara otomatik yedekleme sistemi kurabilirim
4705266@gmail.com
isteyen arkadaşlar varsa iletişme geçsinler.
ayrıca ücretsiz ve reklamsız host da mevcut
www.botetr.com
iyi günler, iyi çalışmlara
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-06-17, 15:15:38 Mesaj konusu:
vallahi kardeşim eğer php css web2.0 değerinde site yapıyorsan yaptığın kadarı ile özelliklerini yaz yaptıran olursa zaten ulaşır.
yok ben hazır panel kullanıyorum forum kuruyorum vs diyorsanda buradaki üyelerin burdada bulunma amacı zaten hazır portal kurup eklentiler yapmaktır...
vallahi kardeşim eğer php css web2.0 değerinde site yapıyorsan yaptığın kadarı ile özelliklerini yaz yaptıran olursa zaten ulaşır.
yok ben hazır panel kullanıyorum forum kuruyorum vs diyorsanda buradaki üyelerin burdada bulunma amacı zaten hazır portal kurup eklentiler yapmaktır...
Ya allah aşkına diline dolaşmmışsın bir WEB 2.0 Nedir bu şunu bir açıklasana? ikide bir web 2.0 diyorsun her başlıkta...:):):):):):)
Tarih: 2010-06-18, 11:00:18 Mesaj konusu:
osdem66 :
sima19 :
Ya allah aşkına diline dolaşmmışsın bir WEB 2.0 Nedir bu şunu bir açıklasana? ikide bir web 2.0 diyorsun her başlıkta...:):):):):):)
ben arkadaşla konuşuyorum sana ne oluyorda beni eleştiriyorsun? web 2.0 hakkında bilgimiz olmazsa zaten yazmayız... bu konuda seni ilgilendiren bir metin göremiyorum sazan gibi atlamayın inş...
Tarih: 2010-06-18, 11:00:46 Mesaj konusu:
WEB2.0 :) biraz javaScript i daha etkili kullanmak ve tasarım da grafiklerinde gradient kullanmak butonlar yuvarlak kenarlı olması :) gibi
olması diye biliyorum zaten sonuçda oda zevk ve istek doğrultusunda :)
ben arkadaşla konuşuyorum sana ne oluyorda beni eleştiriyorsun? web 2.0 hakkında bilgimiz olmazsa zaten yazmayız... bu konuda seni ilgilendiren bir metin göremiyorum sazan gibi atlamayın inş...
Bu forumda tek sazan var sa o da sensin ilgili ilgisiz bütün baslıklara sacma sapan mesaj yazan varsa o da sensin nikinle bir aratma yap bakalım hangi mesaj yazdığın baslıkta birine YARDIM etmişsin ondan sonra konus hep sazanlık maydonozluk yapmışsın bu başlıkta yaptığın gibi... oku bir cevab yazdığın başlıkları görünen köy klavuz istemz..bu başlık seni çokmu ilgilendiriyordu ki cevab yazdın..
Valla kardeş şimdi yola çıkıyorum niğde ye gidiyorum 3-4 gün yokum nete giremeycem...bu mesajıma karşılık kötü yada hakaret içeren bir cevab yazarsan ki böyle bir mesaja sinirlenmemek elde degil..mutlak sinirlenmişsindir:):):) :):):) ben gülüyorum şimdi:):):) seni allaha havale ediyorum,Allah seni web 2.0,css,jqery gibi çarpsın:):):): hahahaha
Tarih: 2010-06-18, 12:29:19 Mesaj konusu:
osdem66 :
Valla kardeş şimdi yola çıkıyorum niğde ye gidiyorum 3-4 gün yokum nete giremeycem...bu mesajıma karşılık kötü yada hakaret içeren bir cevab yazarsan ki böyle bir mesaja sinirlenmemek elde degil..mutlak sinirlenmişsindir:):):) :):):) ben gülüyorum şimdi:):):) seni allaha havale ediyorum,Allah seni web 2.0,css,jqery gibi çarpsın:):):): hahahaha
benim muhattabın sen değilsin... Başlıklara cevap veriyorsam yada vermiyorsam sana ne düşüyor veyada benim mesajlarımı aratıp bulup okumana bile şaşırdım. Hem aklınca ne ufacık beyininizle diyim artık çünkü olgun ve aklı başında biri bu şekilde yazılarla ilgilenmez.
kısacası yazılarım sizi ilgilendirmez YARDIM ediyorum yada etmiyorum, veya tepki gösteriyorum yada göstermiyorum bu seni ilgilendirmez. işinize bakın. senide beddulalarınla başbaşa bırakıyorum...
Tarih: 2010-06-18, 18:36:36 Mesaj konusu:
Sergen :
osdem66
kaşılanıyon galiba, senin başka işin yok mu.
kaşılanıyorsan hamama git seni güzelce keselesinler
valla kaşınırmı uyuzmu olur bilemem ama bu yaştaki bir abimizin bu tür tavır sergilemesi tabiri ricaizse hani derlerya çocukla çocuk olması bence çok garip.. sonuçta 45 - 50 yaşındaki bir kişiye biz çocuk gibiyiz.bize akıl vereceğine bizimle didişiyor...
Bu forumda tek sazan var sa o da sensin ilgili ilgisiz bütün baslıklara sacma sapan mesaj yazan varsa o da sensin nikinle bir aratma yap bakalım hangi mesaj yazdığın baslıkta birine YARDIM etmişsin ondan sonra konus hep sazanlık maydonozluk yapmışsın bu başlıkta yaptığın gibi... oku bir cevab yazdığın başlıkları görünen köy klavuz istemz..bu başlık seni çokmu ilgilendiriyordu ki cevab yazdın..
yürü be abi:D gaza getırmıyım osman abim bırakın akısına :) yapılan iş ortada :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız