arkadaşlar ibrahim-demircan@hotmail.com adlı msn min şifresini birileri çalmış bu adresin ekli olduğu kişiler bu adresi silsinler msn den,son 4 gündür ben de değil bu adres bu adresten gelen hiçbir ileti bana ait değil ekli olanlar silerse iyi olur
yolda yürüyodum arkamdan motorsikletli iki kişi hızla yaklaşıp kapıp kaçtılar
işim gereği kayseriye geldim laptopdan msn açım dedim birde baktımki msn açılmıyo yanlış diyo gizli soru diğer e posta felanda değişmiş tabiki.bende şaşırdım açıkcası nasıl bir güvenlik açığı verdimde bu oldu.
son zamanlarda birinden dosya ekli mail aldın mı ? ya da msn den dosya alışverişi yaptın mı pek tanımadığın birinden veya websiten varsa trojan ve keylogger taraması yaptırsan iyi olur :)
şifremi geri aldım şuan msn bende garip olan şudurki alan kişi maillere felan hiç girmemiş ki zaten msn yide pek sık açmamış anlamadım msn yi neden aldı.galiba aldı baktı asılcak kız yok pişman oldu
dediğim gibi msn şuan bende fakat bu msn adresini kapatcam farklı bi msn alcam
ilginiz için teşekkür ederim özellikle arkadaşca sana teşekkür ederim mailini şimdi gördüm güzel bir taktik ama adam okumamış bile onu
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız