Tarih: 2005-04-16, 12:55:35 Mesaj konusu: italic yazı karakterini nasıl normale çeviririz?
Arkadaşlar kullandığım ICGStation temasında gönderilen haberlerdeki yazılar italik. Yazı zaten 1 büyüklüğünde olduğundan bunu okuması insanı yoruyor. Header footer falan altından girdim üstünden çıktım, ama yazıyı italik yapan kodun ne olduğunu bulamadım. Bilen varsa bir zahmet YARDIM istiyorum. Selamlar.
Tarih: 2005-04-16, 20:13:28 Mesaj konusu: Re: italic yazı karakterini nasıl normale çeviririz?
Baktım. Ancak şu an bakmam meseleyi çözmüyor. Çünkü ben yazıyı hangi kodun italik yaptığını bilmek istiyorum. O kodu kaldırırsam yazı italikten normale dönecek sanıyorum.
Tarih: 2005-04-17, 16:46:46 Mesaj konusu: Re: italic yazı karakterini nasıl normale çeviririz?
Kendi soruma kendim cevap vereceğim. Çünkü başkalarına da lazım olacaktır, hiç olmazsa onlar yararlansın. Cevabı Aktifnuke sitesinde buldum. O sitedeki DMRY Süper Moderatör konuyu açıklamış. Meselenin çözümü şöyle:
öncelikle kullanmış olduğunuz temanın klasörü altına girin ve orada buluna "theme.php" dosyasını açın.Bu dosya içerisinde
Yapalım..Dil dosyasının içerisinden de "_WRITES" değişkeninin değeri olan "bildirdi:" kelimesini değiştirebilirsiniz...Bu şekile yapınca, aynen haber metni normal şekilde yazdırılacak.Ve bir satır altında da "x bildirdi : " şeklinde olacaktır.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız