Tarih: 2005-05-08, 11:51:14 Mesaj konusu: 7.7 ve Reviews Modülü
Merhaba.
Hani bu Nuke 7.7 ile gelen bir editör var ya, (adını unuttum yine), hani metin kutularının altında görünüyor ve HTML kodlarını kolaycana yazmaya yarıyor.
O kutu reviews modülünde admin girişi yapsanız da yapmasınız da çıkıyor. Tabi bu güzel bir şey. İnsanlar HTML bilmeden de biçimli metinler görderebiliyor. AMa sorun şu. Gönderilen metinler gönderilirken önizleme bölümünde sağlam çıakrken, eklendikten sonra reviews modülünde bir yazıya tıkladığınızda HTML dizaynlı değil, HTML kodlarını gösterek çıkıyor.
Tarih: 2005-05-11, 08:57:16 Mesaj konusu: Re: 7.7 ve Reviews Modülü
yok ondan degil eger platinum kullandiysan nuke 7.7 deki
editörden daha güzel wyscig dan daha güzel bir editör var ama onun adini bilmiyorum ney oldugunu
sanirim moonlight kardeste onu söylüyor ama eger 7.7 dekini diyorsan wyscig editör o
Tarih: 2005-05-11, 15:48:18 Mesaj konusu: Re: 7.7 ve Reviews Modülü
Heh! wyscig editörden bahsediyorum! En sonunda adını öğrenebildim.
Benim hostingin netopsiyondan, yani freehost değil pnu belirtmeliyim. Ve de "metin editörünü en gelişmiş şekliyle çalıştırma"nın ne demek olduğunu anlamadım.
Ben wyscig editörle yazınca, hatta yazdığımı "Bu doğru mu?" diye önizlediğimde sağlam görünüyor. Ama Reviews ana menüsünden aynı yazıya gittiğimde, her taraf HTML kodu dolu.
Tarih: 2005-05-11, 16:55:26 Mesaj konusu: Re: 7.7 ve Reviews Modülü
sol altta html yaz1oyr ona t1kla gelen ekrandan
sonra içerigi gir update de eger sansl1ysan olur %90 çünkü bu editör deli özelliklerini aç1yon ayn1 kap1yon ayn1 yaramaz bu yaramaz :dd
birde su senin reisimindeki gerçek resim mi çizimmi:))))))))))))))
Tarih: 2005-05-12, 16:07:41 Mesaj konusu: Re: 7.7 ve Reviews Modülü
saho :
sol altta html yaz1oyr ona t1kla gelen ekrandan
sonra içerigi gir update de eger sansl1ysan olur %90 çünkü bu editör deli özelliklerini aç1yon ayn1 kap1yon ayn1 yaramaz bu yaramaz :dd
birde su senin reisimindeki gerçek resim mi çizimmi:))))))))))))))
Avatarım hakkımda hiçbir bilgim yok saho Çizimmi ben de bilmiyorum. İstersen sana biraz daha büyük versiyonunu yollayabilirim.
Ben editörün dediğin yerine girip HTML kodlarını temizlersem oluyor da olmasına; ya benim üyelerimden biri metin yollamaya kalkarsa noolcak? Ben herkesin HTML kodlarını elle temizleyemeyeceğim gibi, aynı zamanda HTML'i kullanmak da istiyorum.
Dediğim şudur ki, önizlemede HTML görünürken, neden veriyi mySQL'den alınca kodları gösteriyor? Tüm kodları eksiksiz databaseye yazmış halbuki?
Kodlar bile aynı...
Bu function preview_review'deki kod. Lütfen $text'e dikkat. Ve u kod çalışınca normal HTML kodları sorunsuz çalışıyor. Yani koyu bir yazıda <b> yerine yazıyı koyu görüyoryum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız