Tarih: 2005-06-05, 23:01:56 Mesaj konusu: Hoşgeldin ve çıkış karşılaması
arkadaşlar ben netopsiyonun
Hoş geldin Doktorfunks! Çıkış • ANASAYFA • Dosyalar • Dersler • Forumlar • SSS • Site Hakkında • Reklam Verin • 5 Haziran 2005
Sitede
• Üye Hesabınız • Bilgilerini Değiştir • Anasayfayı Değiştir • Üye Listesi • Özel Mesajlar • Favorilerim •
en üstteki hızlı menülerinden arıyorum bunu nasılyapabiliriz ?
Tarih: 2005-06-07, 01:50:49 Mesaj konusu: Re: Hoşgeldin ve çıkış karşılaması
arkadaşlar header.html de ;
Giriş Yap veya Kayıt Ol
üye giriş yaptıkdan sonra ;
Hoşgeldiniz Nick! Çıkış
; bunun komutları varmı ? ben header.html yi düzenledim fakat bunlar yok
<td class="topnav" width="165" nowrap><div align="center"><font class="content">$theuser</font></div></td>
zanetmiyosam useri çağıran komut bu fakat bundada üye giriş yaptığı zaman
Welcome nick şeklide yapıyo .nasıl düzenleriz yardımcı olurmusunuz coder arkaşlar yardımlarını bekliyorum coğu bitti azı kaldı :)
Tarih: 2005-06-07, 16:37:13 Mesaj konusu: Re: Hoşgeldin ve çıkış karşılaması
Doktorfunks :
arkadaşlar header.html de ;
Giriş Yap veya Kayıt Ol
üye giriş yaptıkdan sonra ;
Hoşgeldiniz Nick! Çıkış
bunarl zaten direk kod içinde yazmazki normalde dil dosyasından alır bunları.. bunarl yerine kod içerisinde _WELCOMEUSER türünden ifadeler bulunur.. ve bol bol "if" komutlu döndüler bulunur.. ama arkadaşların dediği gibi istediğin durumu içeren temaların kodlarını biras incelersen işin içinden çıkarsın..
yoksa coderlardan YARDIM dersen olmas yani burda bilgi paylaşımı yapılıyo kimsenin senin için oturup da bunun kodunu yazacağını sanmıyorum.. biras gayret lütfen.. beleş yok :)
Tarih: 2005-07-02, 13:58:58 Mesaj konusu: Re: Hoşgeldin ve çıkış karşılaması
aaksoy :
ya sen kullandığın temayı front pege veya
dreamweaver veya herhangi bir editör ile
aç ve içine istedğin gibi menüleri yaz...
bana da lazzım oldu arakdaşlar ama yorumlarınızdan bişi anlayamadım.daha açık bişekilde tekrar yazmanız mümkün müdür ?denenmiş ve test edilmiş kodları buraya yazar mısnız?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız