arkadasim indirmis oldugun page numbers dosyasinin icinde categories.php & index.php olmasi gerek, onlari su anda mevcut olan ile degistirmen gerek.
Degistireceklerin /public_html/modules/News/ icinde.
Türkce dil dosyasinada bunlari ilave ettin mi tamam demektir
define("_STORIES","Yazý");
define("_PAGES","Sayfa");
define("_PERPAGE","yazý/sayfa");
7.6 php nuke icin tam kuruluşunu yazabilicek arkadasvarmı daha önce böyle kodlarınla komple silip verileni atmıştık oldu ama simdi o başlık yok hosting degiştinizde dosyaları atmamışınız sanırım :) yardımları bekliyoruz Lütfen.
bu adreste yardımcı olmuşlardı bana arkadaşlar. Mesajları görüntülemek için tıklayın linke. Mesajların tamamını okumanıza gerek yok. 2. mesaj da anlatılanı uygulamanız yeterli.
You can't access this file directly... hatası verdi page numbers dosyanın icindekileri silmiştik sildimizin ayarları yapılmış bir yazı vermişti aynı ordaki gibi onu pasteledimizde olmuştu eski msj lar gitmese iyi olurdu adminlerden bu KOnuda yardımcı olucak varsa sevinirim..
birde Şu gercekten lazım olucak şeyleri sabit lenip acıklansa başlık başlık dolanmaya gerek kalmaz bakmadım başlık kalmadı forum da
You can't access this file directly... hatası verdi page numbers dosyanın icindekileri silmiştik sildimizin ayarları yapılmış bir yazı vermişti aynı ordaki gibi onu pasteledimizde olmuştu eski msj lar gitmese iyi olurdu adminlerden bu KOnuda yardımcı olucak varsa sevinirim..
birde Şu gercekten lazım olucak şeyleri sabit lenip acıklansa başlık başlık dolanmaya gerek kalmaz bakmadım başlık kalmadı forum da
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız