Tarih: 2005-11-06, 23:53:01 Mesaj konusu: Nedir bu Syntaxfehler?
Arkadaslar sitemi actigimda internet explorer kullaniyorum bunun sol alt kösesinde hep bu hatayi aliyorum. Nedir bu syntax? Bu hata sitemde hangi sebepten dolayi olusuyor olabilir?
Sitenizde kullandığınız bir j a v a s c r i p t buna neden oluyor.
Bunu bende düsündüm fakat netopsiyon sitesini görüntüledigimde bu hatayi almiyorum. Veri tabanindaki herhangi bir dizilimden kaynaklaniyor olmasin? Veri tabanini test edebilecegim bir yöntem varmi?
Tarih: 2005-11-07, 00:37:03 Mesaj konusu:
Hayır zannetmiyorum. Netopsiyonda olmaması normal çünkü her java dosyasını tek tek kontrol ediyorum. Siz includes/j a v a s c r i p t.php dosyasına bir bakın. Orada sorun olabilir.
Hayır zannetmiyorum. Netopsiyonda olmaması normal çünkü her java dosyasını tek tek kontrol ediyorum. Siz includes/j a v a s c r i p t.php dosyasına bir bakın. Orada sorun olabilir.
j a v a s c r i p t.php dosyasinda asagidaki gibi degisiklik yaptim sorun hata yok oldu:
(echo script type text j a v a s c r i p t src includes/overlib.js overLIB Erik Bosrup
echo script typ text j a v a s c r i p t srcincludes/overlib_hideform.js overLIB (cErik Bosrup......html simgelerinden temizlenmis hali )
Bu iki satiri iptal etmem sitede herhangi bir kullanim kisitlamasi yaratirmi?
ayrica ilginize ve yardiminiza tessekür ederim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız