sizin forum derken sizinki bizimkinden farklı mı :)
ben dosyalardakini de denedim çalışıyo ama bunun java eklentilisi de vardı. şu an malesef ki tam link veremiyorum ama eklenti super quick reply diye geçiyo. forumda daha önce linkleri verildi. arama yaparsan bulabilirsin. umarım bu olur
Teşekkürler seyranlı...hallettim :) farklı değil tabi :p ama bu sefer şöyle oldu, yazıların alt kısmında "<<<<<>>>>>" diye bir bağlantı çıkıyor ona tıklayınca hızlı cevap açılıyor orda "hızlı cevap" yazmasını yada burdaki gibi hiçbişeye basmadan aşağıda hızlı cevap bölümü olmasını nasıl sağlayabilirim?
bişey yazmadan çıksın istiyosan eskiden çıkan hızlı cevap eklentisi vardı onu kullanıcaksın ama maalesef download linki bilmiyorum :S bende olavaktı bakıyım da upload edebilirsem edeyim
eger bbtonuke ise bilmiyorum ama phpbb ise phpbb.com adresinden birçok modül ve eklenti bulabilirsiniz.Ama sakın ordakileri nuke sitenize denemeye kalkmayın cıs olursunuz :)
eger bbtonuke ise bilmiyorum ama phpbb ise phpbb.com adresinden birçok modül ve eklenti bulabilirsiniz.Ama sakın ordakileri nuke sitenize denemeye kalkmayın cıs olursunuz :)
Tarih: 2005-12-27, 15:06:10 Mesaj konusu: Re: Forumda hızlı cevap??
bahsettiğiniz bölümü template klasörünün içine attığınız "quickreply.tpl" dosyasında bulabilirsiniz. Eğer sitedeki "quick reply" adlı eklentiyi indirdiyseniz; quickreply.tpl içerisinde bu kodu arayın
Kod:
onClick="expandit(this)">
ve bundan hemen sonraki bölüme üzerine tıkladığında açılacak olan menüye ait yazıyı belirleyebilirsiniz.
Teşekkürler seyranlı...hallettim :) farklı değil tabi :p ama bu sefer şöyle oldu, yazıların alt kısmında "<<<<<>>>>>" diye bir bağlantı çıkıyor ona tıklayınca hızlı cevap açılıyor orda "hızlı cevap" yazmasını yada burdaki gibi hiçbişeye basmadan aşağıda hızlı cevap bölümü olmasını nasıl sağlayabilirim?
"<<<<<>>>>>" bende boyle birseyde cikmadi, tekrar inceleyip bakacagim. Ama eklenti nin kurulum bilgisinde yanlis klasor adresleri yazilmis...benim icin sorun degildi..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız