bu linkte bulunan adres kutucuguna http://www.siteismi.com alt satırında bulunan robots lardan google için googlebots seçenegini seçin. sonra onaylayın sitenizin analizini cıkaracaktır.kırmızı yazılar sitenizin hatalı olan bölümleri yeşil bölümler görüntülenebilir iyi bölümleri.% verileri sitenizin durumu hakkında bilgileri, vermektedir.Eger sitenizde Forum kullanıyorsanız;%99 alt bölümlerde bir hata mesajı alacaksınız.Sitenizdeki forumu kullanım dışı bırakarak site analizi yaptıgınızda sonuç mutlaka olumlu yonde değişecektir.Buda gösteriyorki google forumu indexlemiyor.çaresini üstteki yazımda belirttim gerisi size kalmış.Kolay gelsin.
Size bir İpucu:GoogleBot arama sırasında Forum yada Forums yazısını buldugunda kesinlikle indexlemiyor. Anahtar Kelime burda Forum;forums.gerisi size kalmış:)
forumu indexlenenler ise yukarıdaki yazımda belirttiğim gibi indexlenmesi için belirli eklentiler kullananlardır.ama google bir süre sonra bu forum sitelerini googlebots tan cıkarıyor.hemen hemen her hafta google ye sitenizi eklemek gerekiyor.
not:site ismi yazan yere sitenizin tam ismini yazın uzantılı ise uzantıları yazmayı unutmayın.
saygılarımla.
bende php Kullaniyorum ama googlede aramalarda sürekli gösteriyor ve arama motorlar1ndan gelen hit (384) mesela ( Adsl hızları yükseliyor ) diye arama yap1n benim sitem çikicaktir... site adresim ChatMobiL.Net
aradım taradım yok canım siten:) Adsl hızları yükseliyor diye aradım siteni göremedim ben...
evet sonunda buldum sonuç süper 384 hit öylemi:)
arkadaş google.com yada google.com.tr ye gir!
site ismini yaz arat bakalım ne çıkacak karşına
chatmobil.net yaz arat bakalım.indexlenen siteni bir gör:)burdan 384 kullanıcı geliyorsa way googlenin haline:)
BEN SENİN YERİNE ARATTIM İŞTE SANA SİTENİN SONUÇU:)
Chatmobil.net sitesinin GOOGLE Araması SONUCU
ChatMobiL.Net
Alemin MobiL Chat Ortam1. ... Albanian, Arabic, Brazilian, Catala, Chinese, Czech,
Danish, Dutch, English, Euskara, Finnish, French, Galego, German, Greek ...
chatmobil.net/
ChatMobiL.NetAdsl H1zlari Yükseltilecek. adsl ADSL hızları arttıyor dedikodusuna son noktayı Özel Haber koyuyor Son günlerde internet üzerinden adsl hızları yükselecek ...
sohbets.org/ - 58k - Önbellek - Benzer sayfalar
itiraz değil bu:)sitenin gerçek sonucu bu sadece:)
birde yeni yapmakta oldugum sitemi bir arat:)
www.esleme.com daha 2 gün oldu indexleneli.
esleme.com diye arat sonuca bak.aradaki fark bu senin sitende cıkan sonuç
ChatMobiL.Net
Alemin MobiL Chat Ortam1. ... Albanian, Arabic, Brazilian, Catala, Chinese, Czech,
Danish, Dutch, English, Euskara, Finnish, French, Galego, German, Greek ...
chatmobil.net/
benim sitemde cıkan sonuç
www.Esleme.Com a ait bilgiler.
mp3 indir, Mp3, bedava, mp3, indir, mp3
mp3 indir, Mp3, bedava, mp3, indir, mp3. ... MP3-Sohbet-Chat-Bedava Mp3 İndir.
Sohbet - Chat Bölümümüz Hizmete Açılmıştır. Üyelerimizle Sohbet Etmek İçin ...
www.esleme.com/
daha yeni indexlendi site.6 ay sonra tam olarak yerini alacak googlede.ve bu Googledeki yerini alması kalıcı ve en üstlerde yer alıcak,sebeblerini yazdım ama dezavantajım domainimin ismi:)
yav goggle sitemin içeriğini aldı. arma yapıyordumm ilk sırada çıkıyordu :)
her gün arama yapıp bakıyordum bir hafta hep çıktı ilk sırada..
Bir haftadan sonra artık çıkmıyor
niye çıkmıyor acaba..
ne yapmalıyım bi fikri olan varmı?
gkhnd Yaw kardeşim nerden buldun bu linki http://www.widexl.com/remote/search-engines/metatag-analyzer.html
içinde saturk.com yazdım sayfalar bi sayfalar aman aman ben bile bu kadar içeriğe sahip olduğumu bilmiyordum bu kadar keywords ve tag ekli benim siteye ve dahada keşfedilemedik eh yani ne kadarda ilginç bişey google bizi kaale almıyor anlaşılan
verilen linke benim site adresimi ekleyip sonuclara bakip tavsiyede bulunabilirmisiniz? cok tuhaf hersey = 0 0 elde var 0 ve yine 0 :) gun gectikce mutlulugum artiyor yahoo yok google! : p
Tarih: 2005-12-28, 10:15:24 Mesaj konusu:
Google BABA yapar böyle şeyler. atomtr yazınca nikahına kadar siteyi buluyor. içindeki konu yada forumlardan bi esinti aratınca 3 milyonuncu site benimki oluyor...
arkadaslar googletab hakkında herkes bir seyler yazmıs ama kimse net bir açıklama yapmamıs lütfen bizim gibi yeni baslayanlarıda düsünerek nasıl kurulacagını yada kurulumun anlatıldığı bir linki eklerseniz hayır dualarımızı alırsınız. simdiden tesekkurler
edilen konuların biri de google tap kurulumudur. :) haydi başlayalım
Kurulum İçin Gerekli Dosyalar
*
GT-NExtGEn Mod_Rewrite Tester
*
GT-NExtGeN_Beta_0.4
*
GT-NExtGEn_Beta_0.4a
Bu dosyaları dosya isimlerinin üstüne tıklayarak
indirebilirsiniz ( Dosya indirmek için üye olmanız gerekmektedir) Dosyalardan
sadece ilk ikisini kullanacağız. Üçüncü dosya güncellemek için ve sadece
kurulumu oradan takip etmek isteyenler için sundum. İkinci dosyamız ise google
tap dosyalarını içerir. İlki ise test dosyamız. Bununla sunucumuzun rewrite
eklentisini kontrol edeceğiz.
Kurulumdan Önce Sunucumuzun Rewrite Desteğini
Kontrol Edelim
GT-NExtGEn Mod_Rewrite Tester dosyası içerisinden
çıkacak olan “.htaccess” ve “mod_rewrite_test.php” dosyalarını sunucunuzun giriş
dizinine yükleyiniz. Daha sonra,
olacak şekilde tarayıcınıza giriniz ve adresi
onaylayınız. Eğer,
Şeklinde bir mesaj aldıysanız google tap sunucunuza
kurulabilir yani sunucunuz google tap için ihtiyaç duyulan rewrite modülünü
destekliyor demektir.
Eğer bu adres açılmıyor yada beyaz bir sayfa çıkıyorsa
yada alttaki hata ekranını alıyorsanız,
Sayfanıza google
tap kuramayız demek oluyor. Peki çözüm için ne yapmalıyız? Yapacağımız tek şey
hemen sunucu yetkilileri ile iletişime geçmek ve durumunuzu izah edip bu
modülü aktif etmelerini istemektir.
Google Tap (GT-NExtGEn) Dosyaların Yüklenmesi
İlk önce GT-NExtGeN_Beta_0.4 sıkıştırılmış klasöründen dosyaları çıkarın.
Klasör altından birçok dosya çıkacaktır. Biz sadece “GoogleTap” , “blocks”
adındaki klasörleri ve “.htaccess” dosyasını kullanacağız. Site dizininde
yer alan eski “.htaccess” dosyasını silin ve ardından “GoogleTap” ,
“blocks” klasörlerini ve “.htaccess” dosyasını site dizininize yükleyiniz.
Gelecek olan üstüne yazma uyarılarını tamam olarak onaylayın. Evet dosya
yükleme bitti. Diğer adıma geçelim
Google Tap (GT-NextGen)
için Mevcut Dosyaların Yamanması
Yamama işlemini GT-NExtGEn
0.4a açıklamalarına göre yazıyorum. Yani kurucağımız GT-NExtGEn sürümü 0.4a
olacaktır.
Admin klasörü altındaki “modules.php” dosyasının ve modüller altındaki AvantGo
modülünün yamanmasını şu anlık geçiyoruz. Çünkü bunda yapacağımız işlem uzun ve
karışık. Okuyan çoğu kişi anlamayacaktır. Ayrıca burada yapmayacağımız düzenleme
google tap çalışmasını engellemeyecektir.
bilmiyorum. :) Ama sanmam,çünkü php-nuke üyelik sistemi üzerinden çalışıyor ve bu da onun için yapıldığına göre
tabiki üyelik sistemi çalışır. Bu göstermelik yaparak google'ı kandırıyor diyelim. kısaca,(özet olarak)
ARKADAŞLAR BENDEDE AYNI SORUN VARDI GOOGLEYE EKLEDİM SİTEMİ İLK BİR AY TEK KELİMEDE 1 Cİ SIRADA ÇIKIYODU m e t a.PHP DEGİŞTİRDİM YANİ KENDİME GÖRE GOOGLE YA EKLEDİĞİM KELİMELERLE m e t a.PHP AYNI İDİ HERŞEY GÜZELDİ 1 Cİ SAYFADA VE EN BAŞTAYDI AMA 1 AY SONRA KAYBOLDU ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ MSN DE YADA YAHOODA VEYA ARABULDA SAYFANIN HER HANGİ BİYERDE YAZILI BİR YAZIYI YAZDIĞIMDA BULUYOR AMA GOOGLE BULMUYOR BUNU BAYAĞI DEŞTİM VE OLAYI ÇÖZDÜM ATIYORUM BU SİTENİN ÜSTTEKİ BARDA Netopsiyon Online yazıyor Sadece Başlığı Buluyor Ve index içindeki netopsiyon Online Kelimelerini Buluyor...YANİ Boşuna m e t a.php yada Google ile ugraşmayın Çokta Tınn Yahoo yada diğerleri Yeter Bize heheh
Valla ben Hızlı GoogleTab kurdum :) Dreamy e sordumö hiçbi işe yaramaz dedi
Şimdi gerçeğini kurma çalışmalarına devam ediyorum :) kaçıncı oldu saymadım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız