KDE tanıtım grubu KDE tanıtım çalışmaları için yeni sitesine geçiyor: SpreadKDE.org KDE tanıtımı çalışmaları uzun süredir farklı siteler üzerinden, birbirinden bağımsız grup ve bireylerce yürütülmekteydi. Yeni kurulan site ile bu dağınık girişimlerin bir çatı altında toplanıp örgütlü biçimde yürütülmesi sağlanabilecek.
Sitenin kurulması ile tanıtım çalışmaları için bir portal oluşturulması ve tanıtım falliyeltleri gerçekleşirmek isteyenler için bir merkez kurmak, katkıda bulunmak isteyen bireyleri bir araya getirmek, gerekli belgeleri hazırlamak, yerel KDE grupları arasında birlik oluşturmak, KDE konulu etkinliklere destek olmak amaçlanıyor.
Site halen geliştirme aşamsında olmasına rağmen KDE kullanıcılarının ortak girişimi ve çabası ile kısa zamanda daha iyi bir noktaya gelebilir. Katkıda bulunmak isteyenler siteye kayıt olarak başlayabilirler. Kayıt olarak hem sitenin gelişmesin katkı da bulunabilir hem de tanıtım çalışmalarına destek olabilirsiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız