Tarih: 2006-02-20, 02:53:34 Mesaj konusu: Dosyalarda en çok aradıklarınız ve istekleriniz
Şimdi sizlerden bir isteğim var! Biliyorsunuz dosyalarımızda bakım çalışması var! Sıfırdan dosya eklemeleri başladı, tabii siz bir süre bunu fark etmeyeceksiniz.
Şimdi sizlerin görüşleri gerekli. Ne kadar katılım olacak merak ediyorum açıkçası.
1- En çok istediğiniz modüller?
2- En çok istediğiniz bloklar?
3- En çok istediğiniz eklentiler?
NOT: Tema isteklerini şu an için yazmayın. Onları ayrıca konuşuruz.
hı şöyle söyleyim genelde herkes bi şekilde bazı modülleri temin ediyor ama bazılarını kimse bulamıyor bulsa da vermiyor bu tür bi fark yaratabilirsiniz fazla bulunmayanlar diye mesela WB_BlocksManager_v1.1(bunu ben sizden almıştım.)yada thainews kayıt yaptırıyorsun aktivasyon maili gelmiyor dolayısıyla alamıyorsun.başka ne olabilir bu saatte bu ikisi aklıma geldi.neyse diğer nuke sitelerinden farkımız olsun webmaster
Tarih: 2006-02-20, 15:11:45 Mesaj konusu: Re: Dosyalarda en çok aradıklarınız ve istekleriniz
Evet tam bana göre başlık :) daha onceleri açılsaydi daha da iyi olurdu
Bloklar:
Forum orta:
Enson kimler vardı kayan blok:
Ziyaretçi tekil sayaç :
Kaliteli bir user info blogu:En fazla bağlı ,oan sitede olan uyelerin isimler,en son beş kayıt yapan,vs ne kadar cok olursa okadar iyi :) bunu bulamadim :)
Forumda en aktifler blogu:
Flash saat-takvim:
Çalışan doviz kurları
Kayan site içerikleri
destekleyenler blok ve modulu
dogum gunu blogu
Modul:
forum ve eklentileri ne kadar cok olursa okadar iyi (forumda başlıkları belirgin yapma temadaki düzenlemeleri nasıl yapacağız.)
Coppermine galeri en son olanı ve turkçe dil dosyasi çalişani :) :)
Nukesniantel
Arcade oyunlar= bunun skor kaydinin nasıl çaliştirlacaği anlatilandan :)
Sommaire v3 turkçe sağlam çalişanindan
Flash chat
shot box bloklu şeklinde olan
Düzgün bir ziyaretçi defeteri
Aguamp player
streamin den kaliteli bir video modulu mesala en cok izlenen en begenilen vs ama gelişmiş olacak :)
Rekalm modulu : buda cok onemli bunun kurulumu anlatimi
siir modulu ama ben fazla kulanan gormedim
fikralar moldulu bunuda fazla kulanan yok
radyo modulu:buda onemli bende kurmayi dusnuyorum aguamp player ile
CNB Your Account: modulu buda superbirsey
Eklentiler:
Forum admin pritive mesaj
eklenti olarak fazla bir sey bilmiyorum
Bence bunlar normal bir site için yeterli daha dogursu benim gibi acemiler için yeterli en önemli kısımda bunların nasıl kuralacağının forumda detaylı bir şekilde anlatılması üye bence bundan başka fazla bir sey istemez zaten problemler forumda sorulup çözülüyor.
aklıma geldikçe bu mesajı düzenlerim ama bence bunlar genelde herkesin istediği bunlar herhalde bunun dışında özel olanlarda fourma zaten yaziliyor
Forum ve Dosyalar Modülü için Kıstlama Eklentisi çalışanı Ve global Olanı Bir Çok Eklentiye bakıyorum 7.6 için Düzenlenmiş örn Flash banner ekleme Olayı nsngr download gibi Bunu İnanın Bir Çok Site Sahibi ister
Bide janjanlı Blocklar Sql istemeyen database yormayan :)
valla bence yani bence bi arkadaslik modulu ola bilir ama your acontla bir eş sql döngüsü sağlayacak şöyle diyeyim your aconta üyelik yaptiktan sonra otomatikmen o modulde ekleme yapacak üyeyi mesela var piayasa firinderfirind azdating personel bunlar olmayacak daha detayli guzel bişi ben aylar hatta yillardir ariyom bulamiyom yapmayi denedim olmadi yaptiracakltik madsdi durum el vermedi :)
neyse bence arkadaslik modulu
metalcafe bence sarki sozlerini rewies modulunu editleyerek yapa bilirsin ben onu editledim yaptim cok sıkta oldu yani resim falan filanda var sarkicinin ..
Tarih: 2007-01-03, 09:09:24 Mesaj konusu: Re: Dosyalarda en çok aradıklarınız ve istekleriniz
bence güncel olan hersey olmali güncel+calisiyor olmasi önemli böyle bir bir saymak dogru olmaz mesela suan bana birsey lazim degil ama yarin olabiliyor en iyisi calisan dosyalar olmali su veya bu diye ayirim yapmamak lazim
tabi bu arada arkadaşlarımızda zahmet gösterip kodları biraz incelerse ve mantık yürütürse bozuk olan modülleri nasıl düzelteceklerini, kullandıkları modüllere ve blocklara nasıl ekleme yapabileceklerini anlarlar.
( ama anlamak isteyene. hazırcılara ne kadar dersen de boş.)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız