bende win 98 var kuruyorum. korrsan xp pro var kuruyorum. tüm korsan verssiyonlardan IIS kuruyorum.mantıklı olalım ve bildiğimiz kadar söyleyelim. Iss kurmaak için illaki orjinal cd olmaası gerekmez. asp ile bilen insanların ağırlıklı olduğu bir sitede konu açalım bakalım % kaçı orjinal cd kullanıyor?
bende win 98 var kuruyorum. korrsan xp pro var kuruyorum. tüm korsan verssiyonlardan IIS kuruyorum.mantıklı olalım ve bildiğimiz kadar söyleyelim. Iss kurmaak için illaki orjinal cd olmaası gerekmez. asp ile bilen insanların ağırlıklı olduğu bir sitede konu açalım bakalım % kaçı orjinal cd kullanıyor?
sanırım anlatamadım beyefendi.
sizi şuraya yönlendireyim orada deiklerimin aynısı çıkacak
http://www.teknolojitelevizyonu.com
Herşey mevcut
iyi çalışmalar.
KORSAN CDLERDE ESKSİKLİK OLDUGUNU UNUTMAYIN !
AYRICA KORSAN XP VEYA DİĞER MİCROSOFT YAZILILARIYLA
ORJİNAL MİCROSOFT ARASINDAKİ TEK FARKI KENDİNİZ GÖREBİLİRSİNİZ.
MB sine bakın !
sanırım anlatamadım beyefendi.
sizi şuraya yönlendireyim orada deiklerimin aynısı çıkacak
http://www.teknolojitelevizyonu.com
Herşey mevcut
iyi çalışmalar.
KORSAN CDLERDE ESKSİKLİK OLDUGUNU UNUTMAYIN !
AYRICA KORSAN XP VEYA DİĞER MİCROSOFT YAZILILARIYLA
ORJİNAL MİCROSOFT ARASINDAKİ TEK FARKI KENDİNİZ GÖREBİLİRSİNİZ.
MB sine bakın !
ben de orjinal xp home kullanıcısıyım xp home de ııs kurulabiliyormu kuruluyorsa apache ile aynı anda nasıl çalışıyor anlatırsanız sevinirim.ben xp pro da denedim apache kurunca ııs devre dışı kalıyor
Tarih: 2006-05-10, 23:34:47 Mesaj konusu:
Bir süre önce yabancı bir sitede denk gelmişti. Port numarası değiştirerek deneyebilirsiniz. IIS normalde 80 nolu port ile çalışsın. Apache içinse httpd.conf dosyasına bakın. Oradan port numarasını farklı birşeyle değiştirin. Bu port numarasını yazarken dikkat etmeniz gerekenler,
1- 0-1024 arası olmasın.
2- 800, 8080 olmasın.
IIS ye php ve mysql de kurabilirsin şu anda net hatırlayamadım ama google da bu konuyla alakalı bir çok kaynak bulabilirsiz ayrıca php.net ve mysql.org sitelerine de göz atmanızda fayda var
ayrıca
iki server da çalşırsa pc nizin hız yeterli gelicekmi?
merhaba arkadaşlar bende bir yerde görmüştüm böyle de olmuyor galiba
iis ve php yi aynı anda çalıştırmanın
iis ve php yi aynı anda çalıştırmanın 2 yolu var.
1. apache kurduktan sonra apache klasörü içinde conf klasöründe httpd.conf isimli bi dosya var oaradan port u 80 değilde başka bi port yazarsın 81 gibi mesela. sonra de iis kurarsın bilgisyara.
exploerer dan localhost:80 yazarsan asp nin root klasörüne, localhost:81 yazarsan da php nin root klasörüne ulaşırsın. güzel ve temiz bir yoldur.
2.iis kurdutan sonra iis in ayarlarında dosya türleri ile ilgili bir ayar bölümü var. hangi uzantılı dosyaları hangi dosya derleyecek gibi. asp dosyaları için asp.dll seçilmiştir. sizde php için sadece php içeren bir paket yükleyip(apache web server değil) iis in ayar sayfasında php uzantılı dosyalar için o yüklediğiniz paketteki php.dll dosyasını seçebilrsiniz. bu sayede uzantısı php olan dosyalar php.dll de derlenip ekrana gelecektir. daha sonra bu sisteme mysql ve phpmyadmin kurduğunuz zaman sistem çalışır. ama ben bu yöntemi test etme şansım olmadı. yapan arkadaşlar varsa daha ayrıntılı yazarsa sevinirim.
arkadaşlar benim işletim sistemim XP Pro SP2 su an IIS yi kurdum fakat bir çok kez php nuke ve MySQL ve Phpmyadmini de hurdum ancak bir türlü phpnuke ilk sayfasını açtıramadım sanırım bir takım ayarlar yapıldığını biliyorum bunları ezbere yapmam mümkün değil gibi görünüyo lütfen bilen arkadaşlar bu kanuda benim YARDIM almamda nasıl yardımcı olabilirler herkese kolay gelsin başarılar diliyorum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız