Kritik/İnceleme modül yapımı sonunda bitti :)
Paylaşıma sunmadan önce önerileriniz varsa onlarıda entegre edip o şekilde sunmak istiyorum.
Bu modülde :
* Katagori oluşturabilir
* Alt katagori oluşturabilir
* Isteğe bağlı katagori başlıkları resimli gösterim şeklinde ayarlanabilir
* Yayınladığınız yazılar en çok okunan ve yeni eklenen yazılar olarak sıralanır
* Tüm yazıları ister düz metin listesi halinde isterseniz resimli gösterim şeklined listeleyebilirsiniz
* Yazılara yorum yapılabilir
* Oylama yapılabilir
* Kullanıcının gönderdiği yazılar isteğe bağlı olarak admin onayından sonra yayınlanır yada direk yayınlanır
* Arama yapılabilir (Yalnız aramayı tam oturtamadım arama yapınca tüm sitede aama yapıyor:) )
* O katagori içinde topam kaç yazı olduğu gösterilir
Modülü şu adresden inceleyebilirsiniz:
Eline sağlık cok iyi bir çalışma bir çok kişinin işine yarayacak. Bu modül için bloklar varmı bilmiyorum ama yoksa yaparsan iyi olur resimlerinde göründüğü bloklar filan olsa birazda gorsellik katsan hani klasik olmuş biraz.
Tarihi düzeltemedim direk ingilizce alıyor.
Blok yok henüz kendim yaptım modülü:) Şu anda görsellik üzerinde çalışıyorum daha sonra katagorilere göre belli boyutlarda resimli blok yapmayı planlıyorum.
Bir sorunda mesela kaç yazı gösterileceğini ayarladım. Diğerlim 10 yazı gösterildi diğer yazılar ikinci sayfada oluyor. ama ikinci sayfayı tıklayınca yine 1.sayfada ki yazılar görünüyor. Bu konuda yardıma ihtiyacım olacak
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız