Tarih: 2005-05-12, 13:50:55 Mesaj konusu: Access Denied/Download - kırık link bağlantı gönderim hatası
Arkadaşlar ben php-nuke 7.4 kullanıyordum sonra bir kaç modül yüzünden 7.5 yapmak zorunda kaldım. 7.5 sonra sorunlar peşimi bırakmıyor. Şimdide bir hata ile karşılaşıyorum. Hatam şudur ; Sitemde olan dosyalardan biri çalışmıyorsa ve ziyaretcilerimden birisi bunu bana krık link olarak göndermek istediğinde, gönderdiği kırık link bildirisi bana ulaşmıyor, yani admin girişi yaptığımda kırık link bölümleride 0 gözüküyor. Bu sorun 7.5 den sonra ortaya çıktı sizce çözümü nasıl olur. 2. Bir bilgi ise admin sayfasından herhangi bir modülü yönetmeye girdiğimde yokarıda köşede Access Denied diyor. Bu bunun bir sebi olabilir diye düşündüm. Teşekkürler..
Tarih: 2005-05-16, 18:40:35 Mesaj konusu: Re: Access Denied/Download - kırık link bağlantı gönderim ha
1-free server kullanıyorsan bu olur.
2-dosyaları eksik yüklemiş de olabilirsin,kontrol et,bir de fixlerini yükle.
2-7.6'ya sürümünü yükselt,fixleriyle beraber...
Kolay gelsin.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız