Tarih: 2005-10-22, 01:44:03 Mesaj konusu: localden appserv ile mail yollamak
merhabalar
sanırım hosting firmamdan kaynaklanan sorun nedeni ile phpnuke den ve hatta mail() ile yolladığım mailler hotmail e felan gitmiyor acaba local de kurulu appserv e bi mail server ekleyip localden yollayabilir miyim ?
vede appserv ile uyumlu bi mail server var mı ?
teşekkürler
Tarih: 2005-10-22, 20:47:50 Mesaj konusu: Re: localden appserv ile mail yollamak
merhabalar bu programı denedim 25 nolu prota izin verince (güvenlik duvarınız engelliyorsa tabii ) mail gönderiyor ama bu programdan da hotmail e göndermiyor bunun sebebini bir türlü anlayamadım ??
Tarih: 2005-10-22, 21:09:35 Mesaj konusu: Re: localden appserv ile mail yollamak
hotmail ve mynet başta olmak üzere bazı mail serverlar nuke tabanlı gelen mailleri spam olarak algıladıkları için mailler kullanıcılara ulaşmıyor. ve şu an için bunun çözümüde yok malesef üyelerinizin mynet ve hotmail maillleri kullanmamalarını isteyeceksin yada bu serverlardan mail kullanımına izin vermeyeceksin.
Merhaba cok ilginç bir durum var özel mesaj uyarma maili hotmaile gidiyor ama diger mailller gitmiyor kendim mail() fonksiyonu ile test ettim hotmail onuda spam gibi gördü ? özel mesaj modülü farklı bir fonksiyon mu kullanıyor acaba ??
teşekkürler
Tarih: 2007-01-23, 15:04:21 Mesaj konusu: Re: localden appserv ile mail yollamak
şimdi olay şundan ibaret localden gönderdiğin gitmez çünkü düşünsenize bu sistemi dünyada spam mail yaymak yada 30 milyon maile göndermek için kullanıyorlar ve bu sistem hotmail gibi büyük mail serverlarda direk siliniyor kabul edilmiyor hıms serverınız hotmailde kara listeye alındı ise siz gönderemezsiniz sadece nuke gönderir sistemi hotmail kabul eder ama hep boş mailler oduğu için yada o şekilde algıladığı için spam a atar... yani serverdan gider ama senin sistem gibi localden olduğu gibi kendi sisteminden gönderir server ını değil umarım anlata bildim ...
bendede aynı sorun war gönderemiyorum hotmail olduğu için mailerin çoğu sistemin hotmail gibi sonucularda kara listeye alınmaması için benim server durduruyor olayı bende sonuç olarak gönderemiyorum VEEE YARDIM İSTİYORUM
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız