Tarih: 2005-12-15, 10:22:53 Mesaj konusu: Her Hangi Bir Modüle Editör Ekleyebilirsiniz
AÇ= admin/modules/modülismi.php
_Bul_
Kod:
global $prefix, $db, $admin_file;
if (!eregi("".$admin_file.".php", $_SERVER['PHP_SELF'])) { die ("Access Denied"); }
$aid = substr("$aid", 0,25);
$row = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT radminsuper FROM " . $prefix . "_authors WHERE aid='$aid'"));
if ($row['radminsuper'] == 1) {
=değiştir=
Kod:
if (!eregi("".$admin_file.".php", $_SERVER['PHP_SELF'])) { die ("Access Denied."); }
$row = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT title, admins FROM ".$prefix."_modules WHERE title='News'"));
$row2 = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT name, radminsuper FROM ".$prefix."_authors WHERE aid='$aid'"));
$admins = explode(",", $row['admins']);
$auth_user = 0;
for ($i=0; $i < sizeof($admins); $i++) {
if ($row2['name'] == "$admins[$i]" AND $row['admins'] != "") {
$auth_user = 1;
}
}
if ($row2['radminsuper'] == 1) {
$radminsuper = 1;
}
if ($row2['radminsuper'] == 1 || $auth_user == 1) {
AÇ= admin/links/links.modülünismi.php
Bul ve satırı sil
Kod:
if ($radminsuper==1) {
============================================
Buraya kadar kod değişikliklerini yaptık şimdi dosya işlemlerinde sıra
============================================
modules/modülünüz içerisinde admin klasörü oluşturun
Kopyala
admin/modules/modülünüzünismi.php
Şuraya yapıştır:
modules/modülünüz/admin/
dosyanın adını index.php yapın.
modules/modülünüz/admin/
dosyanın adını case.php yapın
modules/modülünüz/admin/
dosyanın adını links.php yapın
bu işlemleri yaptığınız modüle artık yeniyönetici ekle derken kutucukları işaretleyip editör ekleyebilirsiniz. kodları deneyen olursa çalışıp çalışmadığını yazarsa sevinirim. daha sonra ip uçları bölümüne taşınabilir
Tarih: 2006-01-05, 22:40:36 Mesaj konusu: Re: Her Hangi Bir Modüle Editör Ekleyebilirsiniz
nasıl yani?
sende fck editör var onu news modulunde haber ekleme kısmına mı eklemek istiyorsun,yoksa köşe yazıları bölümüne mi?
neyi nereye alamıyorsun ?
news modülüne eklemek istiyorum nsnnevs kurduk haberin yanıona resimde ekleyelim diyoruz kodlar yetersiz kalıyor yan tarafadki topik nuke topgi,ni cıkartı bir resmi gif yaparak topi koyuyoruz ama cok sırıyor olmuyorda denebilir nevs modülüne nasıl ekleriz yazmıs arkadas sagolsun pek anlmadım acıkcası sorun bende bunu biraz daha acıklayıcısı varmı
Tarih: 2006-01-05, 23:18:55 Mesaj konusu: Re: Her Hangi Bir Modüle Editör Ekleyebilirsiniz
seyranlının bahsettiği çok ayrı bişey,
demek istedikleri sadece god adminin ve süper lerin yönetebildiği modulleri diğer editörlere de açmaya yarıyor...
evet my_gallery, nukec tazında bazı modğllerde farklı kokdlar kullanılmış, versiyonun bilmiyorum ama, verisyon 2 ye bakıyorum şu an. bakalım yaptıklarımı anlatabilecekmiyim,
links dosyasında aynı dğeişikliği yapıyosun ve yerine götürüyosun, modules/nukec içine boş birer tane admin.php ve ve case.php koyuyosun
admin/modules/nukec.php yi açıp, buluyosun
Kod:
if (!eregi("admin.php", $PHP_SELF)) { die ("Access Denied"); }
$result = mysql_query("select name, radminsuper from ".$prefix."_authors where aid='$aid'");
list($name, $radminsuper) = mysql_fetch_row($result);
if ($radminsuper==1) {
şimdi bulduğumuzu yukarda yazan yerdeki ile değiştirileim
Kod:
if (!eregi("".$admin_file.".php", $_SERVER['PHP_SELF'])) { die ("Access Denied."); }
$row = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT title, admins FROM ".$prefix."_modules WHERE title='News'"));
$row2 = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT name, radminsuper FROM ".$prefix."_authors WHERE aid='$aid'"));
$admins = explode(",", $row['admins']);
$auth_user = 0;
for ($i=0; $i < sizeof($admins); $i++) {
if ($row2['name'] == "$admins[$i]" AND $row['admins'] != "") {
$auth_user = 1;
}
}
if ($row2['radminsuper'] == 1) {
$radminsuper = 1;
}
if ($row2['radminsuper'] == 1 || $auth_user == 1) {
yalnız şu satıra dikkat edilmeli,
Kod:
en sondaki where title='News'")); yazısı, haberler modülüne editörmü diye kontrol eder, ama biz nukec istediğimiz için o satırı da şuşekilde değiştiriyoruz
Kod:
$row = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT title, admins FROM ".$prefix."_modules WHERE title='NukeC'"));
esasında buraya kadar bunu yapmamız yeterli olacaktı, ama sayfanın altına baktığımızda fazlan bir echo olduğunu görüyoruz, ve sayfanın en altına inip
şurayı siliyoruz
Kod:
else {
echo "Access Denied";
}
artık ilan kategorisine de eidtör(FCK DEĞİL :)) ekleyebiliriz
Kayıt: Oct 14, 2004 Mesajlar: 155 Konum: SeninGeldiginYerden
Tarih: 2006-01-13, 16:41:12 Mesaj konusu:
Siteden indirdıgım şarkı sozleri ve sonrada kendım degiştirmiş oldugum akar ,şarkı sözleri, ceviri diye ayarladım ama tabıkı bır sorun vardı editör ekleyemıyordum...burda yazılanları yaptım ama bu seferde admın kısımındakı moduller kısmı gozukmuyor... baska bır module gore kendım duzenleyeyım dedım farklılık varmı dıye gıne aynı sorunla karsılastım ..
Tarih: 2006-01-14, 19:29:26 Mesaj konusu:
seyranli ya ben senın düzenlemis oldugun şarkı sozleri modulunu kullanıyorum ben kendıme gorede degıstırdım ama onları bundada edıtor ekleme sorunu var... 7.6 da denedıgımde admin kısmında moduller kısmı yok oluyor senın dedıgın gıbı yaptıgımda....
Tarih: 2006-01-16, 12:01:16 Mesaj konusu: Re: Her Hangi Bir Modüle Editör Ekleyebilirsiniz
Anlamadıgım sey uyenın bır soz gonderdıgınde bunu admın panelınden eklemek ıstedıgımde ekliyorum ama sozlerin bulundugu module gıttıgımde sozun kıme ait oldugu gözükmüyor bu neden yaneklanır yenıden züenlemek zorunda kalıyorum sonra duzelıyor kıme ait oldugu..
Birde editor ekleme sorunu ben editoru localde eklıyorum calısıyor ama host attıgımda calısmıyor anlamadıgım sey o..moduller gozukmuyor...
Tarih: 2006-01-21, 14:30:42 Mesaj konusu:
ben bu modulu baska modul olarak kullanıyorum admın kısmı ekledım localde editöre yetki verdigimde .. editör girdiginde
su eror yazısı cıkıyor
You do not have administration permission for module "Albumler"
yanı
Senin, "Albumler" için idareye izin modülün yok
ama ben yetki verdigim halde neden yetlı yok diyor anmadim.. ekleme yapamıyor editör...Tam yetki almıyor...
Ayrıyetten host ma attıgımda gırıs yaptıgımda admin sayfası gozukluyor yanı localde calısyor ama host calısmıyor buda bır ayrı sorun..
bırde bu modulde bir uyenın gondermıs oldugu albümü ekle dedigimde diyelimki sanatcı şebnem ferah albüm kadın kisi icerigi yazıyor sanatcıyı secıyor admın panelınde gozukuyor... tam sekılde ama ekle dedıgımde albümü ekliyor ama sanatcı katagorisine sokmuyor.. yanı tum albümleri doster dedıgımde kadın albumunun hangı sanatcıya ait oldugu bellı olmuyor.. yenıden düzeit diyorum sanatcıyı secımp kaydettıgımde duzelıyor..
Bu yasadıgım sorunlar...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız