Wordpress kullanıyor ve sayfaların okunma rakamlarını merak ediyorsanız 2. sürümünü hazırladığım eklentiyi kullabilirsiniz. Genel olarak,
1. Sayfa izlenimleri sayma ( Hadi canım dediğinizi duyar gibiyim )
2. İsteğe göre yöneticinin okumaları sayılmamakta.
3. İsteğe göre sayac çalışmamakta ve sadece okunma sayısını görüntülemekte
4. 2 ayrı istatistik tutmakta. Toplam okunmayı, ve günlük okunmaları kayda alabilmektedir.
5. Fonksiyon üstünden metinden önce-sonra, tüm karakterlerden önce-sonra kullanabileceğiniz kodları tanımlayabilme imkanı
6. Toplamda en çok okunan sayfaları listeleyebilme. Listelenecek başlık sayısını belirleyebilme.
7. O gün içerisinde en çok okunan sayfaları listeleyebilme. Listelenecek başlık sayısını belirleyebilme.
8. Otomatik veritabanı kurulumu
9. 1.0 'ın veritabanını otomatik güncelleme özelliği
Yerli ve yabancı birçok wordpress kullanıcısının yazı okunma istatistiklerini görmek için sitelerine yükledikleri sayfa sayaç eklentisinin en son sürümü hazır. Aslında bu yeni sürüm uzunca bir süreden beri hazırdı fakat sitem üzerinde testlerini sürdürmekteydim. Sonradan fark ettiğim çoğu hatasını giderdim ve şu an birçok yeni ve gelişmiş özelliği ile sizlere sunuyorum
Yeni özellikleri neler?
1. Sayaç artık sadece yazıların değil, sayfalarında okunma sayısını takip ediyor.
2. Toplamda okunmalar bir yana, anlık okuyan kişi sayısını da görebiliyorsunuz.
3. Sayacı çalıştırmak için eski sürümlerdeki gibi single.php içerisine kod eklemeniz gerekmiyor. Eklentinin aktif edilmesi ile birlikte sayaç çalışmaya başlıyor. Sadece okunma değerlerini görüntülemek için kodları eklemeniz gerekiyor.
4. Yazı yönetimi ekranındaki tabloya "Okunma" sütununu ekliyor ve her bir yazının toplam okunma sayısını oradan görebiliyorsunuz.
5. Eski sürümlerde son okunma tarihi yazının yayın tarihinden önce çıkabiliyordu. Bu elbetteki ülkeler arasındaki saat farklarından meydana geliyordu. Bu sürümde saat farkları da dikkate alınarak son okunma tarihi görüntüleniyor.
6. Sayaç tüm okunma değerlerini günlük olarak arşivliyor. Böylece bu haftanın, geçen haftanın, bu ayın, geçen ayın en çok okunan yazıları gibi listelemeleri yapabiliyorsunuz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız