Tarih: 2006-02-23, 21:17:58 Mesaj konusu: (Haydi Bil Bilgi Yarışması
Arkadaslar burdan indirdigim zipi acip icindeki ( admin , includes ve Quizz )
dosyalarini roota attim ve quizz.sql i ise su sekilde Mysql e yükledim (PHP Myadmin /SQL sorgusu/ burdanda quizz.sql i serverie yükledim)
ancak admin menüsünden Quizz e tiklayinca beyaz bir sayfa aciliyor ve sol üst kösesinde su yaziyor "Access Denied"
Tarih: 2006-07-13, 13:16:35 Mesaj konusu: Re: (Haydi Bil Bilgi Yarışması
arkadaş bende de aynı problem var. Arkadaşımın yaşadığı sorunların aynısını yaşıyorum. Modülün başındaki kodları değiştirmeden orjinal halini kullandığımda Access Danied, değiştirdiğimde ise boş beyaz sayfa çıkıyor. Php-Nuke 7.6+3.1 kullanıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? yardımcı olursanız cok sevinirim...
Tarih: 2006-07-13, 13:27:06 Mesaj konusu: Re: (Haydi Bil Bilgi Yarışması
evet hepsini harfi harfine yaptım. config.php de display erros u true yaptım ve aşağıdaki hatayı verdi.
Warning: Failed opening 'modules/Quizz/admin.php' for inclusion (include_path='.;c:\apache\php\pear') in c:\apache\htdocs\html\admin\modules\quizz.php on line 28
modül kodları ise şu şekilde :
if (!eregi("admin.php", $_SERVER['PHP_SELF'])) { die ("Access Denied"); }
global $prefix, $db;
$aid = substr("$aid", 0,25);
$row = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT radminsuper FROM " . $prefix . "_authors WHERE aid='$aid'"));
if ($row['radminsuper'] == 1) {
$module_name = "Quizz"; // If you change the directory of the module, change it
$old_admin = 1; # set if call by central admin menu
# ugly hack for nuke 5 before RC1
if (!isset($prefix)) { $prefix= "nuke";}
Tarih: 2006-07-13, 13:35:00 Mesaj konusu:
'modules/Quizz/admin.php' dosyasını bulamıyor. c:\apache\htdocs\html\admin\modules\quizz.php dosyasının 27.satırında bu yazıyor. include("modules/$module_name/admin.php"); yani burada. Dosyanın yerinde olup olmadığına bir bakarsanız iyi olur.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız