Tarih: 2006-05-06, 13:23:49 Mesaj konusu: Tarih değişmiyor
Merhaba arkadaşlar, forumda arattım bulamadim, ilginç bir problemim var, nuke'nin ve forumun forum saati değişmiyor.. sürekli amerika saati... forum ayarlarından değiştiriyorum ama hiçbirşey farketmiyor, ne yaparsam yapayım sorun devam ediyor, 3 aydır böyle yani siteyi kurduğumdan beri..
bugünkü ziyaretçi sayısını gösterirken bile, günün ortasında sıfırlanıyor, akşam siteye girenler sayaca bakıp neden bukadar az hit alıyor siteniz diyorlar.. Arkadaşlar bu soruna bi çözümü olan yok mu
teşekkür ederim
Merhaba.
Sunucumun o saate ayarlanmasi imkansız galiba, cünkü benim sunucuda daha onların binlerce müşterileri var..
işte forum ayarı olarak dediğiniz gibi seçiyorum, ama birtürlü saat değişmiyor, gmt maç yaparsam yapayim yine aynı.. yani diğer nukelarda sorun yok ama benimki bi türlü düzelmiyor.. YARDIMınız için çok teşekkür ederim sorguyu şimdi çalıştıracağım.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız