arkaşdalar bir sitede görmüştüm. adbrite diye bir şirketin iş ortaklığını. nedir ne değildir bilgisi olan varmı.... birde bilen varsa üyelik hakkında ve çalışma prensibi hakkıında bilgi verirse sevinirim....
arkaşdalar bir sitede görmüştüm. adbrite diye bir şirketin iş ortaklığını. nedir ne değildir bilgisi olan varmı.... birde bilen varsa üyelik hakkında ve çalışma prensibi hakkıında bilgi verirse sevinirim....
Saygılarımla. Herkese İyi çalışamlar.....
adbrite türkiyeyi banladı sanırsam ondan türkiyede yok heralde
adsense tarzı reklamları var ama adsense kadar katı kuralları yok türkiyeyi banlamadı sadece türk ip lerine fazla reklam çıkmıyor ben bir ara kullanmıştım tıklama başına ortalma 15 cent falan veriyordu
adsense gibi reklam alarak fiyatı kendiniz belirliyorsunuz. farkı şu: ordaki banner alanına tıklayıp da reklam vermek isteyen olursa tıkladığı sayfada seçenekleri ayarlıyor. siz de reklam paketleri ayarlayıp örneğin 1 aylık 50 $ diyip müşteri bekliyorsunuz. adbrite sizin bir şekil menajeriniz oluyor.
örneğini görmek isterseniz reklam bloguma bakabilirsiniz. ben adbrite üyesiyim :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız