Kayıt: Mar 26, 2006 Mesajlar: 191 Konum: Http://Turkish-Hiphop.Net/html
Tarih: 2006-08-28, 14:49:56 Mesaj konusu: Google :
Sa! arkada$lar eskiden Google de ciktigim halde gecen gun \Admin\Secenekler den site tanimimi degi$tirdikten sonra artik google da cikmiyor sitem ?'
Hatta :turkish-hiphop.net olarak aratsam dahi
Maalesef turkish-hiphop.net adresi için herhangi bir bilgi bulunamadı.
* Eğer adres geçerliyse, turkish-hiphop.net'i tıklayarak bu sayfaya erişmeyi deneyiniz.
* turkish-hiphop.net sitesinden web sayfaları bulun
* İçinde "turkish-hiphop.net" terimi geçen web sayfalarını bul
diye cikiyor neden olabilir ?' yada yeniden nasil kaydedebilirm ?'
Tarih: 2006-08-28, 15:01:30 Mesaj konusu:
seçeneklerden değiştirdiysen siten çıkar ama nası once hiti düşer sonrada
mesela dıyelım sitenın adı: www.istanbul.com sen seçeneklere www.ankara.com yazdın google daistanbul dıye arattığın zamn ankara diye çıkar alltta yıne senın lınkın yazar
Kayıt: Mar 26, 2006 Mesajlar: 191 Konum: Http://Turkish-Hiphop.Net/html
Tarih: 2006-08-28, 15:05:04 Mesaj konusu:
Site İsmi: 0nline Hiphop PortaL
Site Adresi: http://www.turkish-hiphop.net/html
Site Logosu: logo.gif
Site Sloganı: Rap Hiphop Haberler Forum Underground Battle FreeStyle Albüm Tanıtımları Şarkı Sözleri Graffiti Breakdance Organizasyonlar Beat Box ReMix Gündemdeki Konular Mizah geyiQ Fikra Alışveriş Pazar Alani İtiraf ediyorum Hack Chat Arkadaşlık Hikaye Bedava
Slogani degi$tirdim sadece bununla alakasi olabilir mi ?
Saten Slogani da Arama Motorlarinda daha fazla ciksin die degi$tirmi$tim ama ?'
ayrica NetopSiyon da falan her yerde sitemin isimi yaziyor hic yoktan o sitelerde gozukmesi lazim degil mi google da ?
Tarih: 2006-08-28, 15:33:36 Mesaj konusu:
Google bazen bu tür şeyleri yapıyor. Mesela netopsiyon.com a bakıyorum bazen 1 sayfa indeksli görülüyor. Birkaç gün sonra bakıyorum 40.000 sayfa indekslenmiş. Google anlamak zor.
Tarih: 2006-08-29, 04:08:01 Mesaj konusu:
Aliosman :
Google bazen bu tür şeyleri yapıyor. Mesela netopsiyon.com a bakıyorum bazen 1 sayfa indeksli görülüyor. Birkaç gün sonra bakıyorum 40.000 sayfa indekslenmiş. Google anlamak zor.
pr güncellemesi yapıldığı gün 300 küsür sayfam vardı bi kaç gün sonra kontrol ettim o da ne 40
mesela inceliyorum hangi sayfalar çıkıyor anahtar kelimelerimden birini aratıyorum yine çıkıyor yani ali osman abinin dediği gibi google yapıyor böyle no panic (:
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız