Tarih: 2006-11-11, 13:22:17 Mesaj konusu: tüm sayfaları indexletmek
Arkadaşlar google'da sadece 2 sayfam indexli görünüyor bunun sebebini araştırdığımda diğer sayfalarında benzer özellik ( aynı keywords,description vs.)gösterdiği için indexlenmediğini öğrendim.hemen değiştirdim sitemapi update ettim sorunsuz. bugün google ziyaret etmiş yine iki sayfayı almış diğerleri aynı cache bilgisiyle duruyor dokunmamış onlara, sizin bu konudaki fikirlerinizi almak isterim teşekkürler
Tarih: 2006-11-11, 13:36:27 Mesaj konusu:
bazı sayfalarda örneğin "sadece kayıtlı kullanıcılar girsin diyoruz" tabi google üye olup indexleyemeyeceğine göre bundan olabilir site içeriğinden olabilir benim aklıma gelen bunlar
birde şu sorun var arkadaşlar sayfalarımdan birisini özellikle güncelliyorum ve google sitemap'e gösterip submitliyorum ancak yinede o sayfayı cache yenileyip atmıyor google 19 eylül tarihindeki gibi saklıyor sizce sorun ne olbilir teşekkürler
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız