Tarih: 2006-07-30, 15:00:18 Mesaj konusu: Flash Oyunlar Modülü yaptım.
Merhaba Arkadaşlar.
Oyyun.com internet sitesinin alt yapısını kullanarak
Aksiyon oyunları
Komik Oyunlar
Macera Oyunları
Sportif Oyunlar
Zeka oyunları
Beceri Oyunları
Çocuk Oyunları
Dövüş Oyunları
Nişan oyunları
Yarış Oyunları
Animasyonlar
ın bulunduğu bir modül oluşturdum. Modüle girdiğinizde oyunların ön izlemesi oluşuyor. Tıkladığınız zaman direkt olarak oyun açılıyor.
Modüle hergirdiğinizde farklı oyunlarla karşılaşıyorsunuz.
Tarih: 2006-08-13, 10:13:50 Mesaj konusu:
Az önce indirip denedim, sitesinde pek trafik yemek istemeyenler için ideal bir modül. Gayet de güzel çalışıyor. Hatta bir iki oyun oynadım :) Bence de bir copyright ekle. Senin olduğu bilinsin. Kendi sitesinden çekmek için ise millet kendine göre düzenler.
Warning: get_lang(modules/Oyun/language/lang-turkish.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/doganibram/public_html/mainfile.php on line 205
Warning: get_lang(): Failed opening 'modules/Oyun/language/lang-turkish.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/doganibram/public_html/mainfile.php on line 205
bende en üste bu hatayı veriyor onun nedeni ne
php-nuke 7.6 kullanıyorum ve herhangi bi yama kullanmıyorum
http://www.dosyaekle.com/do.php?x=language.rar
Burdaki dosyayı indirin ve zipi açın. language klassörünü
siten/modules/Oyun klassörünün içine at. Sorunun çözülecektir.
hocam teşekkürler language kalasörünün içindeki php dosyasının içindeki her şeyi sildim ve o hata ortadan kalktı kısaca hiç bişey içinde bırakmadım boş bi php dosyası oldu
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız