Turkix Projesi Resmen Sona Erdi. Turkis Geliştiricisi Emre Sokullu, projenin sona erdiğini Turkis sitesinde espirili bir dil ile duyurmuş.
Turkix Öldü!
Ama üzülmenize, çelenk göndermenize, vakıflara bağış yapmanıza gerek yok!
Bu proje sayesinde çok eğlendim. Sadece Türkiye'ye değil, aynı zamanda evrensel açık kaynak camiasına da bişeyler kattığımıza inanıyorum. Turkix'i uluslararası medyada ses getirmiş, SimpleKDE gibi bir projeye imza atmış, rpmx paket yöneticisi - metc yapılandırma sistemi - turkixfs dosya hiyerarşisi - open configuration panel gibi fikirlerin sahibi, aynı zamanda Türkiye'nin lider dizüstü üreticisiyle beraber ticari olarak da başarılı olmuş ve bilgilerini Türkiye'nin 4 bir yanında seminerlerle paylaşmış bir hareket olarak hatırlayın.
Siteye gelince... PHP-Nuke'ün güvenlik sorunlarıyla daha fazla uğraşamayacağımdan, siteyi çevrimdışı olarak yeniden düzenledim. Buradan...
Bir Türk Linux dağıtımı istiyorum diyorsanız Pardus ve/veya Truva'yı deneyin. EnderUNIX'den faydalanmayı unutmayın! FazlaMesai ile günlük ineklik - bilgisayar haplarınızı alın! Sorularınız için canlı durumdaki Topluluk Yönetim Sistemi'mizin İletişim bölümünü kullanın. Aylık dergilere para vermeyin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız