Tarih: 2007-01-24, 00:18:57 Mesaj konusu: google beni banlıyor mu ne yapıyor?
arkadaşlar mesela google ye giriyorum sorun yok.biraz sonra giriyorum sayfa görüntülenemiyor.sorunu çözmek için ya modem e reset atıyorum yada ip mi değiştirerek giriyorum(suudi arabistandan) sorun yok.ancak anlamadıgım birşey var.bu sadece bende mi oluyor yoksa herkesde mi böyle
(not:.forumda ilk mesajdan sonra google reklamı var msela sadece ilk mesajı okuyabiliyorum sayfanin devamının acılması için baya bekliyorum google banladıgından heralde.ancak google düzgün calısıyorsa benim bilgisayarımda google reklamı olan sitelerde düzgün calısıyor.
şimdi diyeceksiniz ip ni değiş öyle gir siteye.böylede yapıyorum ancak googletab ı kurdugumdan beri ip mi değiştirince giremiyorum siteye.)
sonuc olarak ya bunun bi çözümü olmalı.ya da google tab proxy ile siteye girişe izin verilmeli.sizce olmaz mı böyle birşey.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız