Tarih: 2007-05-07, 23:39:27 Mesaj konusu: Bedava site herşey sizin haydi...
Arkadaşlar bir arkadaşımız bana söyledi ama benim vaktim yok bende size söyleyim bir arkadaşlık sitesi var host ondan domain ondan siz sadece kurup yöneteceksiniz herşey size ait sizin dilediğiniz gibi onun karı ne derseniz onun derdi kendi yayın grubunu genişletmek amaç bu yani kadrosunu genişletmek ben yaparımda yönetirimde hallederim diyorsanız msnlerinizi yazın ekleyelim görüşelim saygılar
sizin karınızda reklam alabilirseniz siteye o reklam işlerini siz kovalayın reklam ücretlerini yada sitenin kar sağlayabileceği herşeyi siz alın bununla birlikte gold üyeliği olan bir site kurarsanız resmi sözleşme yaparak ortak olarak kullanın kar payını sen bu işleri bilen adamsın seyranlı :) bu arada seninle görüşmek istiyorum demiştim geçmiş bi tarihte proyu bıraktığını duymuştum seninle ortak site açalım diyecektim açmışın bile :) neyse hayırlısı olsun kardeş tam destek emeklerin büyük nuke camiasına eyvallah :)
sizin karınızda reklam alabilirseniz siteye o reklam işlerini siz kovalayın reklam ücretlerini yada sitenin kar sağlayabileceği herşeyi siz alın bununla birlikte gold üyeliği olan bir site kurarsanız resmi sözleşme yaparak ortak olarak kullanın kar payını sen bu işleri bilen adamsın seyranlı :) bu arada seninle görüşmek istiyorum demiştim geçmiş bi tarihte proyu bıraktığını duymuştum seninle ortak site açalım diyecektim açmışın bile :) neyse hayırlısı olsun kardeş tam destek emeklerin büyük nuke camiasına eyvallah :) bu arada sitenin ismi www.kankimsin.org
yok kardeş ne freesi söylediğim gibi eğer işi ciddiye alacaksanız yani şu gold üyelikli felan yaparım diyorsanız kurumsal sözleşmede imzalarsınız sadece gold üyelik için kurumsal sözleşme reklamlarıda siz kendiniz halledin alın anlaşın herşeyi size ait
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız