Tarih: 2007-05-12, 06:51:15 Mesaj konusu: türkçe karakter sorunumu bi türlü çözemiyorum
herkes ezberlemiş yenimi kurdun taşıdınmı eeeeeee ilerisi nerde sadece bu sornun sorulmasından kınağı geldi inanın işi bilen bilen bunu diyor bilmeyende ha soruya cevapta veriyorum veriyorum ama gördüğüm tekşey sessiz kalınması bu kadarını bende biliyorum yenimi kurdun taşıdınmı bana devamı getirebilecek bir arkadaş varmı
sorun kısaca özeti ile şu forumu yeni kurdum ve ş,ı,ğ,İ harfleri ? olarak çıkıyor. ve daha önce bu hosttingten kurmuştum herhangi bi problem olmamış idi utf8 seçili değiştiremiyorum bir çok arkadaşımız değiştir dedi ancak anlattıkları hiç bir yöntem işe yaramadı işte sitem girip inceleyin ve biri çözüm bulsun lütfen
:) öncelıkle üzüldüm cevap alamamana
şimdi kullandığın sürüm nedir ? mesela türkce karakter edıtlemesı yaparken surumune gore yapmamıs olabılırsın :) eger phpmyadmınden degıstıremıyorsan cpanelden ayarlarına ban belkı degıstırmeye ızın verılmemıstır forumları karıstırın kesın bulursunuz dıyecem ama aramıssınız heralde baya :) sınırlı gordum sızı neyse cevap beklıyorm
o kadar foruma yazdık ne yapacagınızı hale anlamadınız.
msn ekledim benim msn darknesofangell@hotmail.com arkadaşım tamam yazdıklarınızı uyguluyorum ama ben normal kermadım Fantastico ile kurulum yaptım kaldıramıyorumda:(
En son maviask tarafından 2007-05-12, 11:23:00 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
:) öncelıkle üzüldüm cevap alamamana
şimdi kullandığın sürüm nedir ? mesela türkce karakter edıtlemesı yaparken surumune gore yapmamıs olabılırsın :) eger phpmyadmınden degıstıremıyorsan cpanelden ayarlarına ban belkı degıstırmeye ızın verılmemıstır forumları karıstırın kesın bulursunuz dıyecem ama aramıssınız heralde baya :) sınırlı gordum sızı neyse cevap beklıyorm
sinirli değil sadece kırgın ve üzgün çünkü size çok basit geliyor belki ama bilmeğen biri için okadar zor bişeyki bu kullandığım sürüm ise bu SMF 1.1.2
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız