Tarih: 2007-07-20, 03:05:06 Mesaj konusu: Forum Mesaj Hatalarını Düzeltmek?
arkadaşlar zamanla forumlar büyüdükçe, mesaj silmeler, taşımalar vs gibi durumlardan bazı başlıkların ve forumların kayıtları bozulmaktadır. mesela bazı başlıkların ilk mesajları başka görünürken başkası olmakta. bazı forumların son mesajları ölması gerekenden farklı olmakta vsvs...
ayrıca üyelerin mesaj sayıları silme işlemlerinden dolayı değişebiliyor.
işte bu tür durumlaarı telafi etmek, hataları düzeltmek ve üye mesaj sayılarınının net olmasını sağlamak istiyorum. smf de forum hatalarını düzelt diye bir işlev var. o işleve benzer veya bu anlattığım hataları giderebilecek bildiğiniz bir mod, script veya yöntem var mı? bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
iki adet dosya hazırlamıştım bir zamanlar. Bu dosyalardan önce Forum Hata Düzelt -Netopsiyon- adlı olanı çalıştırın. Ardından arama düzeltmeyi kullanın. Bazı şeyleri düzeltecektir ama kesin olarak çözüm üretmeyebilir. En azından üyelerin mesaj sayılarını düzeltir.
teşekkürler. forum arama dzüeltmeyi kulanıyorum zaten öbürünü de hemen deneyeceğim.
Selametle
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız